O batrana din Vidra a decedat in urma unui incendiu

În data de 07.03.2011, în jurul orei 14.15, un apel, primit prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea, anunţa producerea unui incendiu în satul Viişoara din comuna Vidra, izbucnit la proprietatea numitului Vasile M..

Pentru localizarea şi lichidarea incendiului s-a deplasat la faţa locului Garda de Intervenţie din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi zece subofiţeri. Ajunşi la locul intervenţiei, s-a constatat că incendiul fusese lichidat de către cetăţeni, iar în camera incendiată fiind descoperită decedată numita H.N., în vârstă de 73 ani.

În urma incendiului au ars un dulap, o perdea şi articole de îmbrăcăminte din camera incendiată. Cel mai probabil incendiul a fost provocat de un jar căzut din sistemul de încălzit (sobă) pe materiale combustibile (textile).

3 intervenţii S.M.U.R.D.

În data de 07.03.2011, personalul specializat din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea a fost solicitat, prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, să intervină pentru soluţionarea a trei situaţii medicale de urgenţă.

Astfel, s-a intervenit în municipiul Focşani, oraşul Mărăşeşti (satul Călimăneşti), precum şi în comuna Homocea. Paramedicii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani şi Secţiei de Pompieri Adjud au acţionat pentru acordarea primului ajutor calificat şi transportul pacienţilor la spital, unde au fost preluaţi de medicii de gardă din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani – Unitatea de Primire Urgenţe şi Spitalului Municipal Adjud – Centrul de Primire Urgenţe.

Intervenţie în sprijinul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea

În data de 07.03.2011, în jurul orei 12.30 Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani a intervenit cu o autospecială şi patru subofiţeri, la solicitarea echipajului de ambulanţă, pe str. Constructorului din municipiul Focşani, pentru a asigura transportul numitei Valentina S., supraponderală, din locuinţa acesteia situată la etajul IV al unui bloc de locuit la ambulanţă.

Comunicat primit de la ISU Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.