O batrana din Focsani a fost gasita moarta in propria locuinta

La data de 28.06.2011, orele 18.20, poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi despre faptul că V. Maria, de 86 ani, din localitate, a fost găsită decedată la domiciliu. Cadavrul a fost transportat la S.M.L. Vrancea, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Eveniment rutier

La data de 28.06.2011, orele 13.20, pe DN2 E 85, în afara localităţii Focşani, S. Marian, de 46 ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un autoturism, condus de P. Eugenia, de 44 ani, din Focşani, care oprise pentru a efectua un viraj la stânga, intrînd astfel în coliziune cu aceasta. A rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto şi a pasagerilor din autoutilitară, L. Dumitru, de 44 ani, din mun. Adjud şi A. Gheorghe, de 64 ani, din mun. Focşani.

RADARE 30.06.2011: DN 2 – E 85: Obrejiţa- Urechesti; Urechesti- Popeşti; Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa- Bizigheşti; Focşani- Goleşti; Obrejiţa- Dumbrăveni; Popeşti- Dumbrăveni; Pufeşti- Călimăneşti; Haret- Domneşti; Focşani; Odobeşti; Panciu;

Comunicat primit de la Biroul de presă al I.P.J. Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.