O adjudeanca a murit la spital dupa ce a fost lovita de concubin

La data de 23 aprilie a.c., ora 15,30, poliţiştii din Adjud au fost sesizaţi despre faptul că B. Dorina, de 34 ani, din localitate, a fost agresată de către concubinul său, C. Lucian, de 47 ani, din Adjud. Fapta a avut loc în locuinţa comună pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan, bărbatul aplicându-i cu palmele mai multe lovituri în zona capului.

Femeia a fost internată la Spitalul Adjud cu diagnosticul de comă alcoolică şi traumatism cranio-facial, apoi a fost transferată la Spitalul de Urgenţă Bacău – Secţia Neurochirurgie, unde în noaptea de 23/24.04.2011 a decedat. În baza concluziilor înainatate de Serviciul de Medicină Legală Bacău şi a probatoriului întocmit în cauză, în ziua de 28.04.2011 s-a pus în mişcare acţiunea penală împotriva lui C. Lucian, care este cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

La data de 28 aprilie a.c., ora 11,00, poliţiştii din Dumbrăveni au fost sesizaţi despre faptul că S. Marin, de 70 ani, din localitate, a decedat pe stradă, în urma unui stop cardio-respirator. Bărbatul era înregistrat în evidenţele medicale cu afecţiuni cardiace. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă şi a fost transportat la SML Vrancea în vederea efectuării necropsiei.

RADARE 30.04.2011: DN 2 – E 85: Obrejiţa- Urechesti; Urechesti- Popeşti; Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa- Bizigheşti; Focşani- Goleşti; Obrejiţa- Dumbrăveni; Popeşti- Dumbrăveni; Pufeşti- Călimăneşti; Haret- Domneşti; Focşani;

RADARE 01.05.2011: DN 2 – E 85: Obrejiţa- Urechesti; Urechesti- Popeşti; Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa- Bizigheşti; Focşani- Goleşti; Obrejiţa- Dumbrăveni; Popeşti- Dumbrăveni; Pufeşti- Călimăneşti; Haret- Domneşti; Focşani;

Comunicat primit de la Biroul de presă al I.P.J. Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.