”NU MAI E URGENT? Primarul Misăilă nu a mai pus pe ordinea de zi proiectul privind noul Spital de la Focșani”

”Edilul municipiului ignoră solicitarea grupului de consilieri locali PNL de la Focșani, care a convocat Consiliul Local într-o ședintă extraordinară, pe tema noului spital, pentru data de 12 februarie, la ora 16.00.

Potrivit răspunsului trimis de Misăilă consilierilor PNL (clic pe imagine pentru a o mări), primarul spune că nu poate da curs solicitării grupului PNL pentru că ”întreaga documentație a fost înaintată către Consiliul Județean, pentru a proceda în consecință”. Menționăm că aleșii municipali ai PNL vor fi prezenți luni, 12 februarie, de la ora 16.00, la Consiliul Local pentru a prezenta proiectul de hotărâre inițiat de consilierii Tănase Neculai, Dimitriu Ana-Maria, Buzoi Dan, Filimon Ionuț, Drumea Alina Ramona, Ciocoeaș Laura-Mihaela, Dobre Alin-Claudiu, Gheoca Corneliu-Dumitru și Bîrsan Costel.

”Primarul nu a introdus proiectul cu spitalul nici pe ordinea de zi a ședinței ORDINARE de miercuri, 14 februarie și nici nu vrea să vină la ședința extraordinară convocată de noi pe 12 februarie (foto stânga)”, a precizat Nicu Tănase, președinte PNL Focșani.

În baza prevederilor Legii 215/2001, convocarea ședinței extraordinare este perfect legală, astfel că așteptăm seriozitate din partea colegilor de CL de la PSD, UNPR, ALDE și a consilierului independent pe marginea unei chestiuni stringente în Focșani.
În același timp, ne arătăm consternarea cu privire la atitudinea primarului și punem la îndoială seriozitatea lui Cristi Misăilă, care prin refuzul său de a veni la ședința convocată de consilierii PNL arată că proiectul inițial privind terenul pe care se intenționa începerea construcției noului Spital, cu bani de la Banca Mondială, a fost făcut pe genunchi, total neprofesionist.

Departament Comunicare PNL Vrancea, 9 februarie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE