Noul sef al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, a fost in tinerete mecanic de locomotiva si mergea cu bicicleta la ”gagica din Homocea” :)

Instalat recent pentru un nou mandat in fruntea CCA, adjudeanul Vasile Avram a afirmat la Focsani, in urma cu 10 zile, cand a supervizat sedinta extraordinara a AJF, ca in tinerete a fost mecanic de locomotiva, dupa cursurile pe care le-a facut la Buzau, dupa ce declarase, anul trecut, ca a participat si la concursurile televizate de pe vremea lui Ceausescu!

Avram a precizat ca s-a nascut la Ruginesti, in satul Copacesti si ca a muncit mult in viata pentru a ajunge… departe! ”Liceul l-am facut la Focsani, ca si armata de altfel, la la UM 01617. Cand mergeam la Ruginesti si treceam pe la Focsani, regretam ca nu am fost invitat la sedintele AJF Vrancea. Dimpotriva, Gheorghiu a fost mereu cu Mircea Sandu, nu m-a bagat in seama deloc”, a spus Avram cand s-a aflat la Focsani. Cea mai mare „dezvaluire” a tinut, insa, de… o ”gagica” din tinerete! 🙂 ”Ce gagica aveam la Homocea, mama-mama…! Ma duceam cu bicicleta pana la ea…” si-a amintit Avram, cel care acum are doi baieti arbitri. Unul pe lista FIFA, Marius si altul in Liga a 2-a, Valentin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.