Noul Centru de Dializa IHS Focsani este pregatit sa isi primeasca pacientii

Editor stire: Nicoleta BOGDAN

Noul Centru de Dializa IHS Focsani a fost inaugurat astazi si ofera celor peste 172 de pacienti din Vrancea tratamente de dializa la standarde europene alaturi de confortul si caldura unui camin, IHS realizand in Vrancea o investitie in valoare de 2,9 milioane de euro in noul centru.

International Healthcare Systems (IHS), companie membra a grupului SofMedica, a inaugurat ieri primul Centrul privat de Dializa IHS Focsani in cadrul caruia peste 172 de pacienti vor beneficia de cele mai bune servicii medicale de dializa, fara sa le lipseasca siguranta, atentia si confortul de acasa.

La evenimentul de inaugurare au participat alaturi de managementul IHS, reprezentantii comunitatii locale si personalitati ale vietii medicale din Vrancea si din Bucuresti. Inaugurarea a fost precedata de simpozionul medical acreditat cu tema „Rolul medicului de familie in asistenta integrata a bolnavului cronic renal”, organizat de IHS in parteneriat cu Colegiul Medicilor Vrancea. Simpozionul s-a adresat medicilor de familie din judet si s-a bucurat de participarea, a unor personalitati ale vietii medicale, precum Prof. Dr. Alexandru Ciocalteu, Prof. Dr. Mihai Voiculescu, Dr. Dimitrie Capsa, Dr. Dan Munteanu.

„Suntem onorati sa deschidem primul centrul privat de dializa in Focsani, care sa ofere servicii medicale la cele mai inalte standarde pacientilor cu afectiuni cronice renale din judetul Vrancea, alaturi de o echipa formata din cadre medicale foarte bine pregatite si dedicate in intregime pacientilor. Acesta este al 7-lea centru IHS la nivel national si face parte din angajamentul nostru de a pune la dispoztia pacientilor din intreaga tara, cele mai moderne terapii de supleere renala”, administratorul companiei International Healthcare Systems.

„Centrul de Dializa IHS Focsani pune la dispozitia pacientilor, gratuit, cele mai performante echipamente si servicii medicale la standarde europene. Calitatea serviciilor medicale, confortul pacientilor si sprijinirea reintegrarii lor socio-profesionale sunt cele mai importante aspecte de care tinem cont”, a declarat dr. Mirinela Buruiana, medic primar nefrolog, coordonatorul Centrului de Dializa IHS Focsani.

Reprezentand o investitie de 2,9 milioane de euro, Centrul de Dializa IHS Focsani este dotat cu 20 aparate noi de hemodializa de ultima generatie si aparate de dializa peritoneala automata, printre cele mai performante echipamente specializate existente acum in lume. Echipa este formata din 25 de cadre medicale, dintre care 3 medici coordonati de medicul primar nefrolog Dr. Mirinela Buruiana.

Pacientii IHS Focsani vor beneficia atat de terapii medicale la standarde europene, precum si de consultatii de nefrologie in cadrul cabinetelor de specialitate ale Centrului, ghiduri proprii de dieta si tratament, consiliere specializata din partea unui asistent nutritionist si a unui psiholog (care au menirea sa ii sprijine in procesul de integrare socio-profesionala si de crestere a calitatii vietii), educatie medicala pentru pacienti si familiile lor, livrarea materialelor de dializa peritoneala pentru pacientii care necesita acest tip de terapie.

One Response to Noul Centru de Dializa IHS Focsani este pregatit sa isi primeasca pacientii

  1. Basa 28/07/2018 at 09:43

    Bună ziua. Tată face dializa la Galați. ..Noi avem și casa la tara în Vrancea. .com tanasoaia. Sat vladnic de sus…..Am putea sa îl transferam la dvs…Cum procedam ? Mulțumesc

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.