Norocel Stroe este noul președinte al PNL Focșani, Liviu Macovei prim-vicepreședinte, alături de Cristi Bălosu, iar Costică Trifan a fost numit secretar general.

Irimia Toma Stroe si Trifan

Organizația PNL Focșani are un nou președinte interimar în persoana lui Norocel Stroe. Acesta a fost ales cu 45 de voturi pentru, 10 împotrivă și 2 voturi nule, în ședința Biroului Permanent Județean al PNL.

Noul președinte a fost prezentat astăzi într-o conferință de presă susținută alături de președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma. Norocel Stroe este consilier județean din partea PNL, are 39 de ani, este căsătorit și are o fetiță de 11 ani. Consilierul are o afacere în industria farmaceutică, în trecut având afaceri în transporturi.

În PNL a intrat anul trecut, în august, până atunci nefăcând parte din nici un partid politic. ”Sper să avem o relație sinceră și normală, astfel încât lucrurile să decurgă firesc, în condițiile în care oamenii așteaptă de la politicieni responsabilitate și eficiență”, a precizat Stroe.

Totodată, Liviu Macovei, patronul firmei Contliv Soft,a fost numit prim-vicepreședinte, alături de Cristi Bălosu, iar Costică Trifan a fost ales în funcția de secretar general al PNL Focșani. Consilierul județean Adrian Crețu a fost ales în funcția de secretar general adjunct al PNL Vrancea.

Pentru alegerea în funcții de conducere a unor persoane fără prea multă vechime în politică sau partid, președintele Cătălin Toma a precizat că nu e nevoie de zeci de ani în spate pentru a putea să faci bine echipei din care faci parte. ”Nu trebuie să ai 30 de ani în partid ca să vrei să faci ceea ce trebuie în partid, să vrei binele echipei tale” a transmis Cătălin Toma. Toma a mai transmis că așteaptă demisia scrisă a lui Georgel Constantin, cel care deține de mai mulți ani funcția de secretar general al PNL Vrancea și care a anunțat de față cu co-președintele PNL Alina Gorghiu că își dă demisia din funcție, lucru care nu s-a întâmplat.

De asemenea, în cadrul conferinței a fost anunțat și noul purtător de cuvânt al PNL Vrancea, consilierul județean Cristi Irimia. Biroul Politic Local al PNL Focșani va număra 49 de membri (în prezent sunt 42 de membri), printre aceștia regăsindu-se nume noi sau membri vechi care au decis să se implice din nou alături de noul președinte interimar, Norocel Stroe: oamenii de afaceri Gheorghe Stan, Liviu Macovei, Vasile Dobre, medicii Gabriel Negoiță, Ion Oprea, avocații Gabriel Nicolae și Cosmin Lupu etc.

Ionuț Filimon a fost radiat de drept din PNL din cauza nerespectării statutului, în condițiile în care nu și-a achitat timp de mai mult de 1 an de zile cotizația.

Tot în cadrul conferinței de astăzi, Cătălin Toma a anunțat că până pe 1 septembrie, toți cei interesați pentru a-și depune candidatura la alegerile parlamentare din toamnă sunt liberi să își anunțe intenția către partid, printr-o cerere și o motivare temeinică a dorinței. (Ana-Maria BOICU)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.