Noi specializări în cadrul Liceului de Artă “Gheorghe Tattarescu” Focşani şi anume “Arta actorului” şi “Filologie-engleză intensiv”

În anul şcolar 2019-2020, Liceul de Artă “Gheorghe Tattarescu” Focşani vine cu o ofertă şcolară unică în judeţul nostru, pentru elevii care vor termina cursurile şcolilor gimnaziale şi sunt interesaţi de continuarea studiilor în cadrul unui liceu vocaţional.

Implementarea cursurilor cu specific vocaţional în sistemul educaţional convenţional oferă posibilitatea adolescentului de a se descoperi pe sine şi de a -şi dezvolta creativitatea, controlul emoţional şi mai ales mijloacele de comunicare.
Specializarea Filologie-engleză intensiv este o secţie ideală pentru cei ce doresc să urmeze cursurile unei facultăţi cu profil filologic, jurnalistic, juridic sau de ştiinte ale comunicării.

Arta actorului oferă şansa adolescentului talentat de a se descoperi pe sine cu ajutorul personajelor dramaturgiei române şi universale.

La Liceul de Artă “Gheorghe Tattarescu” Focşani se vor forma cinci clase de a IX –a, câte una pentru urmatoarele specializări :arte plastice şi decorative; arhitectură- arte ambientale şi design; muzică; arta actorului şi filologie-engleză intensiv.

În perioada 15-19 aprilie 2019 şi 6-10 mai 2019, între orele 9-11 şi 13-15 la sediul liceului se organizează pregătire gratuită cu elevii interesaţi de învăţământul vocaţional artistic.

Înscrierile în vederea admiterii la clasa a IX-a vor avea loc în perioada 13-14 mai 2019 iar probele se vor desfăşura între 15-17 mai 2019.Admiterea elevilor se va face după publicarea rezultatelor la Examenul de Evaluare Națională în ordinea descrescătoare a mediilor în limita locurilor existente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.