Noi oportunităţi de finanţare pentru bibliotecile publice din judeţ

În Sala Muzeului Unirii din Focşani joi, 19 aprilie, ora 9.00, Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea vă invită la prezentarea de granturi susţinută de reprezentanţii Biblionet.

Începând cu luna mai 2012, programul Biblionet lansează o nouă linie de finanţare pentru bibliotecile publice din România.
Bibliotecile publice judeţene şi locale vor putea depune cereri de finanţare pentru proiecte care răspund nevoilor comunităţii, suma acordată bibliotecilor locale reprezentând echivalentul în RON a 1 500 USD şi cea acordată bibliotecilor judeţene, echivalentul în RON a 5 000 USD.

Pentru a face cunoscut cât mai eficient aceste noi oportunităţi de finanţare, în special în rândul bibliotecilor publice locale, vor fi prezenţi la Focşani d-na Luminita Petrescu – Grants Manager al Programului Biblionet, Claudiu Aghiniţei şi Bogdan Grigore traineri şi coordonatori de granturi IREX care vor expune avantajele noului program de finanţare pentru comunitate şi modalităţile de accesare ale acestuia.

Comunicat primit de la Biblioteca Judeteana Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.