Nati Meir, un sarlatan bolnav de tupeu! In 1999 se lauda ca vrea sa preia echipa fanion a Vrancei, Unirea 99 Focsani, desi n-avea un leu in buzunar!

Autor: Cristi IRIMIA

Meir si-a pus "coarne" singur, pana la urma

Meir si-a pus "coarne" singur, pana la urma

Nati Meir, un sarlatan devenit notoriu gratie falsei democratii a vremurilor noastre, a avut tangente si cu Vrancea, in urma cu aproximativ 10 ani. Dupa ce patronul focsanean Ion Martis a anuntat ca renunta la echipa de fotbal Diplomatic Focsani (Unirea 99), iar Liviu Jitea si Vasile Tataru s-au ocupat de gruparea vranceana, in urbea de pe Milcov a ajuns si Nati Meir.

Cu ifose de miliardar, dar cu pantofi Gregorio Rizo “expirati” de cativa ani, Meir a pus niste conditii inacceptabile, desi nu a oferit vreo garantie privind bonitatea sa. Jitea si Tataru si-au dat seama repede ca au de-a face cu un “coate-goale” si l-au trimis la plimbare. La Roman (Neamt) apoi, a reusit niste combinatii cu Laminorul, echipa de fotbal reprezentativa pentru Divizia B la acea vreme, insa si de acolo a fost izgonit, suporterii dandu-i chiar foc la casa. Anii au trecut si Nati Meir a gasit destui “degustatori de gogosi” privind bogatia sa, astfel ca au aparut cazurile celebre de acum cu inselatoriile care l-au si dus in arest pana la urma. Fie-i patul de arest moale…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.