Mozaic editorial la Biblioteca Județeană ”Duiliu Zamfirescu” Vrancea

Biblioteca Județeană Duiliu Zamfirescu Vrancea și Tritonic Grup Editorial, vă invită la un mozaic editorial marți, 29 aprilie, ora 11.30, la sediul central din str. M. Kogălniceanu nr. 13.

Invitați la eveniment si cei care iși vor prezenta volumele sunt: Camelia Crișan, lector universitar doctor la SNSPA, autorul volumului Corporațiile și societatea, Eugen Lenghel, autorul volumului 9 Istorii Reutilizate, colecția LIT, 2014, coordonatorul revistei Fictiuni.ro. și Bogdan Hrib, scriitor și editor, autorul volumului 3+1 povestiri cu Stelian Munteanu și al romanului Ultima Fotografie.

4809bogdan-hrib---ultma-fotografie-copyEvenimentul va fi deschis cu lansarea și prezentarea volumului “Corporațiile și societatea. Responsabilitatea socială corporativă, între act voluntar și obligație” al autoarei Camelia Crișan, lector universitar doctor la SNSPA (Școala Națională de Studii Politice și Administrative București).

Volumul Corporațiile și societatea, apărut la Editura Tritonic, în colecția Comunicare Media, a fost apreciat și prezentat în cadrul Târgului de carte Gaudeamus, în noiembrie 2013, iar la dezbatere au participat numeroase personalități din care amintim: conf. univ. dr. Dumitru Bortun, dr. mat. Nicușor Dan, Mircea Geoană, dr. ec. Adrian Vasilescu, prof. univ. dr. Catalin Zamfir.

Conform Cameliei Crișan, cartea oferă o privire la nivel academic asupra responsabilității sociale corporative, autoarea definind fenomenul, punându-l în relație cu alte dimensiuni științifice, precum teoriile etice, și descriind astfel un nou model al relațiilor dintre corporații și societate.

Totodată, în prefața cărții, conf. univ. dr. Dumitru Bortun scrie despre aceasta: “Corporațiile și societatea este o carte extrem de utilă celor care lucrează în domeniu, precum și celor care se pregătesc în amfiteatre universitare să intre în acest domeniu fascinant, cu adevărat un domeniu de viitor. (…) Cartea Cameliei Crișan nu vorbește despre prezentul-care-se-consumă, ci despre prezentul-care-se-naște. “

Volumul 9 istorii reutilizate de Eugen Lenghel, colecția LIT, Editura Tritonic, Bucureşti, 2014 este o colecţie care acoperă mai bine de un sfert de secol de activitate literară.

Dan Doboş – jurnalist și scriitor român recomandă cititorilor acest volum: “Ritm, idee, suspans, finaluri neașteptate, accident științific, acțiune, teme de meditație, personaje solid construite, universuri cunoscute… Cam asta ne propune Eugen Lenghel într-o carte care trebuie citită mai ales de aceia care au rămas perpetuu îndrăgostiți de epoca de aur a science-fiction-ului și care știu din teorie sau simt din instinct că stilul clasic nu se demodează niciodată.”

Volumul “3+1″ de Bogdan Hrib, contine patru povestiri, scrise alert in stilul caracteristic al autorului, care stie sa tina cititorul alaturi de el si sa-l implice in acțiune sursa http://www.tritonic.ro

Despre autorul volumului Ultima fotografie – Bogdan Hrib,( apărut la editura Cartea Românească) – scriitorul Horia Garbea, membru USR spune: „Bogdan Hrib este romancier in sensul cel mai pur al cuvintului, se misca natural in proza de intindere, cu actiune, personaje, intriga. El trece acum de la subgenurile mai dinamice, crime, thriller, mystery, pe care le-a frecventat cu succes, la un roman de dragoste cu o nuanta usor exotica, dar si mai profund in masura complexitatii sporite a personajelor.cop-lenghel

Editura Tritonic reprezentată de Bogdan Hrib fondatorul acesteia, va expune un stand de carte, la preturi de editură, în holul Bibliotecii Județene Vrancea și va prezenta volumele nou apărut în ultima jumătate de an în colecțiile Academice – Comunicare media, Sociologie, Istorie, Instituții și politici publice, autorii lor fiind cadre didactice de la Universitatea București, SNSPA, UBB Cluj, Univ. Al. I Cuza din Iași, UP Timișoara și altele. În partea ficțională vor fi prezentate noile apariții în colecțiile: LIT – de literatură, Mystery & Thriller, Fantasy și Cașmir.

Așadar, îi invitam pe toți iubitorii de lectură, elevi, cadre didactice, bibliotecari, scriitori vrânceni, colaboratori, la acest mozaic editorial, marți, 29 aprilie, ora 11.30, la sediul central al bibliotecii, să participe la acest eveniment în care se vor prezenta noile titluri, din domenii diferite, și unde autorii vor intra in dialog cu participanții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.