MONEY EXPRESS prezinta conferinta “Antreprenor 2010. Show me the business”

Revista Money Express si Fundatia Post-Privatizare organizeaza pe 27 mai la The Ark, conferinta “Antreprenor 2010. Show me the Business”. A treia editie a conferintelor din seria ANTREPRENOR isi propune sa vorbeasca despre trei dintre cele mai importante reguli pentru a avea succes in noua economie antreprenoriala: networking, controlul contextului si rapiditatea in decizii si actiune.

La sfarsitul anului trecut, revista americana „Entrepreneur” decreta 2010 drept „Anul ECONOMIEI ANTREPRENORIALE”. George Solomon, directorul Centrului pentru Excelenta Antreprenoriala de la Universitatea George Washington crede ca „in viitor, sursa neta de locuri de munca va fi creata predominant de climatul antreprenorial si nu prin revitalizarea industriilor cu vechime”.

“Contextul in care are loc conferinta Antreprenor 2010 este diferit fata de anii precedenti. Intram intr-o era cu noi reguli si cred ca este momentul sa ne despartim de antreprenoriatul “romantic”. Aceasta este mesajul pe care noi vrem sa-l transmitem prin acest eveniment. Vorbim despre un antreprenor de tip nou, un jucator conectat, care stie sa controleze contextul si sa ia decizii rapide, trei reguli esentiale pentru a reusi in noua economie antreprenoriala”, spune Andreea Rosca, Publisher MONEY EXPRESS.

„Antreprenor 2010 – Show Me The Business“ se va desfasura sub egida „Saptamanii Europene a IMM‑urilor“ – organizata de Comisia Europeana in perioada 25 mai – 1 iunie – , si il va avea ca invitat special pe unul dintre cei mai cunoscuți experți britanici in networking, Andy Lopata. Numit de Financial Times “unul dintre primii strategi ai networking-ului”, Andy Lopata va sustine o prezentare despre cum sa construiesti avantaje de business prin conectarea cu oameni puternici si crearea unei retele de relatii. „Mr. Network“ – cum l‑a botezat presa britanica, si–a alocat jumatate din timp pentru o sesiune interactiva in care participantii vor fi invitati sa experimenteze secretele si avantajele networking-ului.

Dupa prezentarea lui Andy Lopata, Conferința Antreprenor va continua cu alte doua module despre cum sa controlezi contextul si cum sa actionezi rapid. Doru Lionachescu – Partener Principal Capital Partners, Florin Talpes, CEO Softwin si BitDefender si Cristian Nacu, Partener al Enterprise Investors vor impartasi din experienta lor legata de tehnicile de CONTROL al noului context. Cel de-al treilea modul al conferintei invita participantii sa simta energia celor care s-au miscat rapid si ii are ca invitati pe Anca Bidian, Fondator Kiwi Finance, Dragos Petrescu – CEO Trotter Prim si Ioan Vlasa, Director General al Societatii de Finantare rurala FAER IFN, antreprenori care au intrat in forta in noua economie.

Conferinta internationala ANTREPRENOR 2010– “SHOW ME THE BUSINESS” se afla la cea de-a treia editie, continuand seria evenimentelor dedicate antreprenorilor din Romania – „Solutii pentru un an de criza” (2009) si „Start-up si finantare in criza”(2008). La fel ca in anii precedenti, conferinta se desfasoara in parteneriat cu Fundatia Post Privatizare, in baza interesului comun pentru promovarea si impulsionarea IMM-urilor din Romania. Evenimentul este moderat de Daniel Apostol, redactor sef The Money Channel.

Antreprenor 2010 se va desfasura in Bucuresti, pe 27 mai, la The Ark (fosta Bursa a Marfurilor) si are ca partener strategic postul de televiziune de business The Money Channel. Evenimentul este realizat cu sprijinul Cosmote, CODECS si Bancii Transilvania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE