Misăilă a transformat Primăria Focșani în ”Forțele de muncă PSD”

”PSD a dezvoltat un tupeu inimaginabil la Focșani și își întinde tentaculele ca o caracatiță prin toate instituțiile. Astăzi am aflat, citind mass media, că ”ginerele” primarului PSD Cristi Misăilă (foto), Dorian Alecsandrescu, este dorit, mai nou, în fruntea Poliției Locale. Asta după ce ”tătuca” l-a uns șef la cea mai păguboasă instituție a municipalității, Parking, acolo unde partidul și-a ”parcat” toți pesediștii care au eșuat la alegeri și unde a momit cu funcții vremelnice domnițe care și-au căpătat peste noapte conștiințe în acord cu PSD.

Stau și mă gândesc, oare pe toate funcțiile, fie că vorbim de Direcția de Dezvoltare, Parking sau Poliția Locală, oare numai fini, soții, gineri și consilierii bătăuși de pesediști sunt cei mai buni specialiști? Știm cu toții că din Focșani fug tinerii și nu se mai uită înapoi. Oare cum ar putea concura tinerii pregătiți cu acești ”multilateral dezvoltați” pesediști?!

Dar, nu m-ar mira dacă primarul ar spune că vânzoleala pe funcții publice a pesediștilor este cauzată de PNL, care îi blochează proiectele dubioase și cere transparență și corectitudine din partea lui Misăilă!
Cer instituțiilor abilitate ale statului român să verifice modul în care se derulează aceste concursuri de angajare la Primăria Focșani și la instituțiile subordonate, felul în care promovează pe posturi bine plătite doar cei care trebuie, pentru că toate aceste ”coincidențe” nu fac decât să ridice multe semne de întrebare.

Avem un ministru penal în Guvernul Tudose care este bănuit că ar fi măsluit concursuri de angajare pentru apropiați ai PSD și nu am vrea ca suspiciuni similare să planeze și asupra administrației publice locale din Focșani, acolo unde, încă, au mai scăpat câteva posturi nemânjite de PSD. Dar nu se știe până când pentru că, din câte se pare, Misăilă a făcut din Primărie un fel de ”Forțele de muncă PSD” pentru posesorii carnetelor de partid roșu!

În altă ordine de idei, am observat că în discuții pentru funcții de conducere ar fi vehiculate și numele unor foști membri PNL, care între timp au ieșit din scena politico-administrativă în mod rușinos, acuzați în dosare de corupție, prinși cu mită în parcare. În calitate de parlamentar și reprezentant al PNL Vrancea, mă dezic de astfel de practici și reamintesc că persoanele condamnate de instanțele de judecată în cazuri de corupție nu își mai găsesc loc în rândul liberalilor. Faptul că PSD îi reșapează pe corupți nu face decât să confirme faptul că partidul roșu este adăpost pentru toți penalii!”

Comunicat primit de la Biroul deputatului PNL de Vrancea, Ion Ștefan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE