Misăilă (PSD) nu a fost preferat, din diverse motive, de 85,15 % dintre alegători. E primar legitim un politician votat de doar 14,85 % dintre cei cu drept de vot?

Misaila si vin la animaleCandidatul PSD Cristi Misăilă (foto arhivă Facebook, în timp ce dădea să bea vin unui animal pe care tocmai îl împușcase) a fost ales de doar 14,85 % dintre focșănenii cu drept de vot, la scrutinul din 5 iunie. Misăilă a primit 11.775 de voturi, iar numărul total de alegători de pe lista electorală permanentă a fost de 79.241.

Asta înseamnă că legislația trebuie modificată pentru că un primar trebuie să aibă reprezentativitate. Pe de altă parte, cei aleși acum cu 10, 12 sau 17 la sută din voturi trebuie să conștientizeze că se bucură de un foarte mic sprijin din partea locuitorilor din localitățile în care au candidat.

Este și cazul lui Misăilă, cel care nu are de partea sa, dintr-un motiv sau altul, 85,15% dintre locuitorii Focșanilor. Acesta trebuie să fie un semnal de alarmă pentru candidatul PSD nevalidat încă, un candidat care a început deja să se comporte necivilizat la acțiuni publice (detalii AICI) și care este deja acuzat că o face pe șmecherul în fața adversarilor săi politici. (C. B.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.