Militarii garnizoanei Focşani participă la proiectul „Săptămâna altfel – Să ştii mai multe, să fii mai bun”

militari armata copiiMilitarii garnizoanei Focşani participă în perioada 07 la 11 aprilie, la proiectul „Săptămâna altfel – Să ştii mai multe, să fii mai bun”, iniţiat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

În cadrul acestui proiect luni, 07 aprilie, ora 10.00, elevii sunt aşteptaţi la simpozionul cu tema „România- 10 ani de aderare la NATO”, ce se va desfăşura în Sala Mare a Cercului Militar, unde li se vor împărtăşi experienţe personale ale militarilor garnizoanei, din teatrele de operaţii.

Brigada 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor” îşi va deschide porţile miercuri, 09 aprilie, între orele 10.00 şi 14.00, pentru cei mai mici reprezentanţi ai comunităţii vrâncene, dezvăluind atât din misterele meseriei de militar, cât şi măiestria mânuitorilor de arme prin exerciţiul demonstrativ de Drill Team, dar şi a muzicii militare de garnizoană prin concertul de promenadă susţinut.

Militarii Brigăzii 8 LAROM „Alexandru Ioan Cuza”, în perioada 09 la 10 aprilie, vor iniţia elevii instituţiilor de învăţământ din judeţul Vrancea în „cunoaşterea tehnicilor de supravieţuire într-un mediu ostil”. Activitatea se va desfăşura la sediul U.M. 01470 Focşani, în intervalul orar 09.00-14.00. Persoană de contact pentru detalii suplimentare referitoare la activitate, maior Eugen CIOBOTARU – telefon 0762291793.

Totodată, vineri, 11 aprilie, la sediul Batalionului 469 Sprijin Logistic, tânăra generaţiei va putea fi martoră la ceremonia de înaintare în grad a promoţiei 2014 „Constantin Brâncoveanu”, serviciul medical din cadrul Secţiei de Instruire şi Perfecţionare Medico-militară, începând cu ora 10.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.