Marian Oprişan: Robert Negoiţă este candidatul PNL la conducerea PSD

Oprisan in conferinta la PSDPreşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, liderul judeţean al social-democraţilor, a ironizat, miercuri, anunţul făcut de preşedintele PSD Bucureşti, Robert Negoiţă, de a se înscrie în cursa pentru funcţia supremă în partid.

Robert Negoiţă este candidatul PNL la conducerea PSD. Este un gânditor de dreapta, îmbrăcat în haine social-democrate”, a declarat, în exclusivitate pentru AGERPRES, Marian Oprişan.

El şi-a argumentat poziţia referitoare la Robert Negoiţă prin ”contactele avute în ultimele luni’ de acesta, precum şi prin ”poziţiile declarative adoptate în privinţa politicilor ce ar urma să fie implementate în România”. Preşedintele PSD Bucureşti, Robert Negoiţă, primar al sectorului 3, a anunţat marţi că va candida pentru şefia formaţiunii la viitorul congres.

Sunt decis să candidez pentru funcţia de preşedinte al PSD la scrutinul din 11 octombrie, pe care l-am stabilit ieri în Comitetul Executiv”, a afirmat Robert Negoiţă, la sediul PSD.

El a precizat că i-a comunicat actualului lider interimar al PSD, Liviu Dragnea, intenţia sa de a candida.

Nu-l deranjează, ne respectăm reciproc şi competiţia nu face altceva decât să stimuleze. Am o relaţie foarte bună cu Liviu Dragnea, îl respect pentru tot ce a făcut şi pentru tot ce este. Dânsul nu şi-a anunţat candidatura, eu am făcut-o”, a adăugat preşedintele PSD Bucureşti, conform AGERPRES (Cornel Cepariu, Adrian Drăguţ)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.