Marian Mîrzac, membru neexecutiv în Consiliul ASF, a demisionat din funcție

Autoritatea de Supraveghere Financiară a luat act de demisia domnului Marian Mîrzac, membru neexecutiv în Consiliului ASF. Demisia domnului Marian Mîrzac a fost transmisă ieri, 12 februarie 2014, la sediul Autorității de Supraveghere Financiară prin intermediul avocatului său.

Potrivit legii, Parlamentul României este cel care trebuie să valideze un nou membru neexecutiv al Consiliului ASF. Vacantarea poziției deținută de Marian Mîrzac până la numirea unui nou membru nu împiedică în vreun fel procesul decizional al Autorității de Supraveghere Financiară.

Autoritatea de Supraveghere Financiară dorește să reamintescă industriei financiare non-bancare că a sesizat Parlamentul României, încă din data de 30 ianuarie 2014, cu privire la situația domnului Marian Mîrzac.

Tot atunci, ASF a decis începerea cercetării prealabile a angajaților pentru care Autoritatea are confirmarea oficială a calității de învinuit din partea DNA, în dosarul CARPATICA ASIG S.A., în vederea luării măsurilor legale în acest sens.

Informatii primite de la ASF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.