Managerul Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani face clarificări cu privire la situația actuală

Spitalul Județean de Urgență ”Sfântul Pantelimon” din Focșani aduce la cunoștința opiniei publice faptul că la acest moment nu există niciun fel de tensiune, în cadrul unității spitalicești, de natură a perturba activitatea spitalului.

Informațiile privind o serie de nemulțumiri ale foarte multor medici sunt false, activitatea derulându-se în parametri obișnuiți. Cele 2 – 3 trei cazuri izolate la care s-a făcut referire în mass-media locală reprezintă situații obișnuite în orice unitate spitalicească din România. Periodic, cadrele medicale se pensionează sau renunță la anumite funcții. Periodic se fac angajări pe posturile disponibile și tot periodic conducerile spitalelor din România iau decizii privind șefii de secție, pentru o mai bună derulare a activităților medicale, în interesul pacientului.

În acest moment suntem în discuții avansate cu medici din mai multe specializări care vor să profeseze la Focșani, iar în momentul finalizării discuțiilor vom aduce la cunoștința opiniei publice noua organigramă a unității noastre.
”Cataclismul” mediatic cu referire la starea de spirit a medicilor din Spitalul Județean Focșani, ”cataclism” venit dintr-o zonă a presei vrâncene, este doar o invenție menită să creeze confuzie și să aducă o umbră de îndoială asupra activității derulate de actuala conducere a spitalului.

Cadrele medicale din unitatea noastră sunt preocupate în primul rând de pacienți și nu de probleme inventate de către o parte din presa care caută probleme acolo unde nu sunt. Într-o unitate spitalicească în care sunt 1400 de angajați vor exista mereu și mutări de personal, dar asta nu înseamnă că trebuie să facem o tragedie din faptul că 2 – 3 medici și-au anunțat intenția de a nu mai fi șefi de secții. Rugăm publicul larg să cântărească cu atenție orice informație pentru a nu cădea pradă manipulării în ceea ce privește activitatea noii conduceri a Spitalului Județean Focșani.

Comunicat primit de la doctorul Elena Codruța Neagu, manager interimar al Spitalului Județean Focșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.