Mai multi lideri democrat-liberali au fost reclamati la Politie c-ar fi organizat un miting in fata Teatrului

Editor stire: Cristi IRIMIA

Malureanu, Gongu si Tanase sunt acuzati ca au organizat un miting in fata Teatrului Pastia

Malureanu, Gongu si Tanase sunt acuzati ca au organizat un miting in fata Teatrului Pastia

În cursul zilei de ieri, I.P.J. Vrancea a fost sesizat cu privire la faptul că în data de 01.12.2009 P.D. (n. r. – Danut Popoiu), M.M. (n. r. – Mugurel Malureanu), T.N. (n. r. – Nicu Tanase), P.G., P.I., N.C., G.D. (n. r. – Daniel Gongu), C. A. (n. r. – Adrian Colin), B. M., M. I., B. A. şi N. C. (n. r. – Costica Neata), din mun. Focşani, au organizat şi dirijat o manifestaţie spontană în Piaţa Teatrului din mun. Focşani, la care au participat aproximativ 150 de persoane.

Lucrarea a fost înregistrată, urmând a fi înaintată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, pentru stabilirea încadrării juridice a faptei şi atribuirea numărului unic.

N. R. – Este vorba de actiunea la care s-a scandat impotriva comunismului, dar si impotriva lui Mircea Geoana.

*Ieri, o formaţiune politică a sesizat faptul că în noaptea de 01/02.12.2009, pe raza oraşului Panciu, mai multe persoane au înlăturat şi distrus panouri direcţionale şi bannere electorale . Lucrarea a fost înregistrată, urmând a fi înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu, pentru stabilirea încadrării juridice a faptei şi atribuirea numărului unic.

*Tot ieri, o formaţiune politică a sesizat faptul că pe raza comunelor Cîrligele, Chiojdeni, Moviliţa şi Mera, persoane necunoscute distribuie alimente în găleţi inscripţionate cu însemnele unui partid politic. Lucrarea a fost înregistrată, urmând a fi înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, pentru stabilirea încadrării juridice a faptei şi atribuirea numărului unic.

*Ieri, poliţiştii din com. Milcov au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza satului Lămoteşti, A. N., din localitate, se deplasează cu un autoturism marca VW şi distribuie cetăţenilor sacoşe cu produse alimentare, îndemnându-i să voteze un anumit candidat politic. Lucrarea a fost înregistrată, urmând a fi înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, pentru stabilirea încadrării juridice a faptei şi atribuirea numărului unic.

Reamintim cetăţenilor că în conformitate cu prevederile O.U.G nr. 95/2009, infracţiunea de oferire sau dare de bani, bunuri ori alte foloase în scopul determinării alegătorului să voteze ori să nu voteze se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

Comunicat primit de la Biroul de presă al I.P.J. Vrancea

One Response to Mai multi lideri democrat-liberali au fost reclamati la Politie c-ar fi organizat un miting in fata Teatrului

  1. omulvaly 04/12/2009 at 12:33

    Reclamatii facute degeaba!
    Nu am cunoscut pana acum pe nimeni care sa voteze un candidat al unui anumit partid doar pentru ca a fost cadorisit cu galeti de mancare, pixuri, fulare, materiale de croitorie, cozonaci, bere , mici etc. Romanul ia de la toate partidele ce i se ofera si la urma voteaza tot dupa cum crede, asta daca nu intra cineva cu el in cabina sa/l verifice !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE