Magia Crăciunului. Uniți putem face minuni. Hai și tu să ajuți!

Unii dintre noi avem mai mult sau mai puțin din ceea ce ne dorim și ne face fericiți, alții deloc…din păcate nu știm să și dăruim în aceeași măsură și celor care nu au din diferite motive.

Alina Drumea, consilier municipal PNL, a transmis un mesaj pentru susținerea acestei campanii:

Trăim zilele unei societăți care-și pierde încet, încet umanitatea😢😢, dar Dumnezeu trimite îngeri printre noi, să ne amintească că suntem oameni, că avem sentimente, că avem nevoie să ne ajutăm, să ne iubim și să împărțim cu semenii noștri!
De acest Crăciun, El a trimis îngeri mici, nepregătiți, neprofesioniști, fără experiență în astfel de lucruri dar cu un suflet frumos, plin de iubire, bunătate și forța de a dărui bucurie altor suflete nevinovate și greu încercate de viață!
Las aici numele lor cu rugămintea să-i ajutăm și să-i sprijinim în entuziasmul lor de a face lucruri mărețe: Beea Elena, Ioana Dima, Sebi Silviu, Tarba Alexandru, Anton Dorin, Călin Andrei, Andrei, Enache Bianca Mădălina Enacache, Petruța Burduja, Mădălina Iuliana Nt, Patrascu Sergiu, sunt îngerii care-și doresc o societate mai bună, mai îngăduitoare și solidară cu semenii lor!
Să-i ajutăm împreună, să ducă la bun sfârșit o faptă mare, să le oferim răsplata sentimentelor și eforturilor, pe care le investesc în acest proiect cumpărându-le biletele, la spectacolul propriu și after-party, unde toată agoniseala se va dona la sfârșit, membrilor familiei Dogaru, greu încercată, a cărei mamă este tot un înger ridicat la ceruri!😇👼😇
#21decembrie #spectacol la Casa de Cultură a Sindicatelor “Leopoldina Bălănuță” -orele 17:00, preț bilet-10 lei.
#Contact: 0761255287 sau pe paginile lor de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.