VIDEO: Lui Oprișan i-a fost frică de eliberarea din funcție și a cerut consilierilor să voteze scriind DA sau NU pe buletine, în loc de clasica bifare sau încercuire, pentru a recunoaște scrisul ”trădătorilor”. Baronul a făcut abuz de putere, cerând evacuarea din sală a liderului grupului PNL!

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, s-a temut ieri de eliberarea din funcția pe care o deține de 18 ani, astfel că a cerut consilierilor județeni să voteze altfel decât prin clasica bifare sau încercuire a opțiunii de vot. Acest lucru denotă că baronului i-a fost frică de o eventuală ”trădare” a unor consilieri PSD și a vrut să-și ia măsuri de siguranță.

Practic, Consiliul Județean Vrancea s-a transformat în maidanul președintelui Marian Oprișan, acesta încercând din răsputeri să intimideze opoziția și să nu permită libera exprimare a consilierilor Partidului Național Liberal. Mai mult, Oprișan și-a permis să cheme paza și să încerce evacuarea liderului de grup al PNL, consilierul Liviu Bostan, pentru că nu-i conveneau adevărurile spuse la adresa sa în cadrul ședinței ordinare.

VIDEO (preluare de pe Atlas TV):

Liberalii au cerut eliberarea din funcție a președintelui CJ pentru alocarea discreționară a banului public, cheltuielile exorbitante făcute cu prilejul diverselor evenimente, absențele repetate de la ședințele ordinare, plus alte motive, fiind afectate interesele cetățenilor vrânceni și ale unității administrativ-teritoriale pe care Oprișan o conduce de 18 ani.

După aproape două decenii de când se află sub bocancul baronului, Vrancea este la coada clasamentelor socio-economice din România, lucru care a determinat plecarea masivă a locuitorilor, în alte județe sau alte țări. Dar Oprișan se face că nu vede aceste lucruri.

Proiectul de eliberare din funcție a președintelui CJ reprezintă un prim pas către înlăturarea de la putere a celui care s-a remarcat mai ales prin atacurile nefondate pe care le-a făcut la adresa opoziției și a presei, pentru că o administrație de calitate îi este străină. Din păcate, consilierii PSD & ALDE nu au fost de acord cu eliberarea din funcție, astfel că proiectul PNL nu a trecut la vot.

Departament Comunicare PNL Vrancea, 8 martie 2018

2 Responses to VIDEO: Lui Oprișan i-a fost frică de eliberarea din funcție și a cerut consilierilor să voteze scriind DA sau NU pe buletine, în loc de clasica bifare sau încercuire, pentru a recunoaște scrisul ”trădătorilor”. Baronul a făcut abuz de putere, cerând evacuarea din sală a liderului grupului PNL!

 1. ROMULUS. 09/03/2018 at 14:21

  AM CITIT SI URMARIT CU MULTA ATENTIE ACEST VIDIO CLIP A TOVARĂȘULUI CU CRAVATA ROSIE LA GÎT CARE CU NERUSINARE CHEAMĂ LA ORDIN UN CONSILIER PNL DE VRANCEA VOTAT SI ALES DE CETĂȚENII ACESTUI JUDET ACEST SECURIST AL CONSILIULUI JUDEȚEAN VRANCEA CE CREDE EL CA CU DRAG NE CONDUCE DE ÎNSEALĂ ASA NE CHEAMĂ SI PE NOI CETĂȚENII ACESTUI JUDET CU DRUMURILE JUDEȚENE VEZI CIUSLEA RACHITOSU URECHESTI SI MULTE ALTE DRUMURI JUDEȚENE A ACESTUI JUDET A STIUT SASI TRAGĂ DRUMURI LA MOSIE SI LUI MAMEI LUI LA CRING RUSINE SA TI FIE TOVARĂSE JUDEȚEAN NE E SCÎRBĂ DE ACESTI CONDUCĂTORI CARE NEAU PUS PUMNUL IN GURA PRECUM FACI TU CU TOATA TURMA ROSIE PE CARE O CONDUCI DAR O SA VINA ZIUA CIND O SA AUZI CU URECHILE TALE CUM LUMEA O SA TI ADRESEZE URMATOARELE CUVINTE PRECUM IN FILMUL ROMINESC CIND BASTOS A FOST INTREBAT ZI BASTOS CE AI FACUT SI EL SPUNE IN NEMERNICIA MEA AM MUSCAT DIN MINA STĂPÎNULUI MEU SI LUMEA COMUNISTULE O SA TE HRANNEASCA CU OASE CA ALT CEVA NU MERITI .
  AI LICITAT PODURI LA BACĂU SI GALATI DAR VRANCEA E VARZA
  RUSINE SA TI FIE TIE SI CRAVATEI CARE O PORTI CEA ROSIE .

  Răspunde
 2. ROMULUS. 10/03/2018 at 14:53

  ALDE SI PAS AU CREAT DEZORDINE SI CIUMA ROSIE BOLSEVICĂ A BĂGAT PUMNUL IN GURA ROMINILOR SI DREPTUL LOR DE EXPRIMARE RUSINE SA TI FIE COMUNISTULE SECURISTO BOLSEVIC DE SEF DE CONSILIU JUDEȚEAN VA VENI SI ZIUA CIND O SA PLÎNG I IN PUMNI SI TE ATENTIONEZ TOATE FACTURILE CIND AI CONSTRUIT CASA CONACUL TOATE SUNT PE NUMELE MAMEI TALE AM DOVADA .
  RUSINE BOLSEVICULE CARE CHEMI LA ORDINE CUM DORESTI TU CA CLASA POLITICA NU E A TA E A POPORULUI .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE