Lui Oprișan chiar nu-i pasă! Nu vrea să ia nicio măsură de prevedere în chestiunea transferului taberelor de la Soveja, Gălăciuc și Cotești la Consiliul Județean

Consilierii liberali s-au abținut ieri la vot în ceea ce privește proiectul de transfer al unor bunuri din domeniul public al statului și administrarea Ministerului Tineretului și Sportului în domeniul public al județului Vrancea.
Abținerea s-a datorat faptului că președintele CJ Marian Oprișan nu a vrut să ia nicio măsură de prevedere financiară în chestiunea taberelor de la Soveja, Gălăciuc și Cotești.

”Am vrut să știm ce planuri are CJ cu clădirile respective, să știm în ce condiții se face transferul, care este impactul financiar pentru că se preia și personalul. Am solicitat să fim informați cu privire la eventualele proiecte cu fonduri europene care ar putea fi implementate. Nu am primit nicio clarificare și era normal să ne abținem”, a precizat Liviu Bostan, liderul consilierilor PNL.

”Oprișan a refuzat să preia Spitalul Județean de la Ministerul Sănătății, în urmă cu mai mulți ani, punând mai multe condiții. Acum, nu mai pune nicio condiție Ministerului Tineretului și Sportului. PSD are toate pârghiile posibile, deținând guvernarea în mod absolut. Nu doar că nu a făcut nimic pentru taberele din Vrancea până acum, dar nici măcar discuții în acest sens nu au fost. Dacă vor să investească în tabere o pot face și acum fără probleme. Forța financiară a unui minister este mai mare decât a unui județ. Vrem descentralizare și investiții, dar în mod transparent și cu documente care să clarifice toate aspectele invocate de noi în ședința de ieri a Consiliului Județean”, a punctat consilierul județean Cristi Irimia.

Departament Comunicare PNL Vrancea, 31 mai 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE