Liviu Dragnea a venit la Focşani să discute cu Oprişan despre regionalizare

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost astăzi prezent la Focşani, la sediul PSD, pentru a discuta cu mai mulţi lideri din Moldova problema regionalizării. Discuţiile au durat mai bine de două ore, iar înaintea lor Dragnea a declarat că regretă tragedia din Apuseni, dar şi faptul că ministrul Radu Stroe a fost nevoit să-şi dea demisia.

Foto: Maşinile cu care au venit Dragnea şi Oprişan. 

Masina lui Dragnea la sediul PSD Vrancea

One Response to Liviu Dragnea a venit la Focşani să discute cu Oprişan despre regionalizare

 1. danb 24/01/2014 at 01:14

  Acum ca a venit Dragnea n-are decat, mai cumpara si el un covrig, mai stimuleaza economia Vrancei. Dar oricum a avut unde sa vina, la palatul PSD. MRU a venit ieri si a venit intr-o crasma mai intai.
  Deci chiar daca nu are legatura cu subiectul pe mine m-ar interesa regimul cladirii care figureaza ca sediul PSD.
  O problema constanta pe care o au toate partidele, cele mici dar si cele mari, este sediul. Lipsa sediului este una dintre principalele cauze pentru care partidele mici raman mici. Un sediu foarte modest costa pe piata libera, chirie si intretinere, minim 1000 Euro, ceea ce poate fi o mica avere pentru un astfel de partid si se constituie intr-un obstacol in calea dezvoltarii.
  La PSD astfel de probleme nu exista si nu au existat niciodata, nici macar la constituire, cand cel putin teoretic toate partidele erau mici si erau egale in drepturi.
  Din cate stiu toate utilitatile magaoaiei imobiliare sunt platite din bani publici. Si acesta nu e singurul sediu PSD din oras, e cate unul in fiecare cartier si toate sunt platite din bani publici.
  Situatia asta exista intr-o tara cica democratica, in care toate partidele politice ar trebui sa aiba aceleasi sanse de afirmare si sa-si sustina ideile.
  Da uite ca nu-i asa si atunci ce fel de tara suntem ?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.