Liviu Dragnea a fost învinuit pentru că este unul dintre oamenii care a obținut cel mai bun scor pentru USL

Pentru prima data dupa 20 de ani, vedem cum oameni sunt haituiti din nou de procurori pentru convingerile lor politice. Singura vina a lui Liviu Dragnea este aceea ca si-a dorit ca Traian Basescu sa plece de la Palatul Cotroceni si ca i-a indemnat pe oameni sa voteze pentru demiterea lui. Ancheta procurorilor DNA impotriva lui Liviu Dragnea ne arata cat se poate de clar ca Liviu Dragnea si toti cei care cred la fel ca el au dreptate. Basescu trebuie sa plece pentru a intors Romania inapoi cu 20 de ani.

Liviu Dragnea a fost invinuit de procurorii DNA pentru ca este unul dintre oamenii care a obținut cel mai bun scor pentru USL și cel mai prost pentru Traian Băsescu. Liviu Dragnea a fost chemat la DNA pentru că oamenii din Teleorman, mai mult decât în alte județe, nu îl iubesc pe Traian Băsescu. Din punctul meu de vedere, domnul Dragnea a făcut exact ceea ce trebuia să facă adică să mobilizeze oamenii la vot, iar acum e chemat la audieri pentru că și-a făcut datoria.

Sunt aproape sigur că vor urma și alte audieri pentru că Băsescu încearcă să conducă prin teroare. Întâi și-a asmuțit procurorii asupra oamenilor care au votat, iar acum încearcă să intimideze USL prin chemarea lui Dragnea la DNA. Uniunea Social Liberala nu se va lasa intimidata de actiunile securistoide ale lui Traian Basescu.

Comunicat primit de la biroul parlamentar al deputatului PSD, Viorel Hrebenciuc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.