VIDEO (update): Marian Oprişan: “Cu excepţia independentului Cristi Irimia, domnul Bacinschi nu are contracandidaţi pentru Primăria Focşani”

UPDATE: După Alin Trăşculescu (liderul PDL) şi Decebal Bacinschi (primarul PSD al Focşaniului), care au declarat recent că apreciază candidatura independentului Cristi Irimia la Primăria Focşani şi Consiliul Local Focşani, astăzi, preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, a precizat faptul că şansele cele mai mari în faţa actualului edil le are Cristi Irimia. 

UPDATE 2: În momentul depunerii candidaturii mele ca independent, Aurel Bâcu (PP-DD Focşani) a avut numai vorbe frumoase despre demersul meu. Aşadar, şi dumnealui se alătură politicienilor care au apreciat implicarea mea în acest mod, pentru a pune umărul la o comunitate mai bună.

Preşedintele CJ, Marian Oprişan, a susţinut o conferinţă de presă în ziua în care au fost anunţate nominalizările pentru funcţiile de prefect (Octavian Vieru), respectiv subprefect (Cristi Misăilă, fost comisar la Garda Financiară).

Iată principalele declaraţii făcute de şeful PSD Vrancea:

“În presa vrânceană s-au scris nişte adevăruri, la adresa CJ Vrancea, probabil din simpatie pentru PDL şi pentru fosta putere.

Institul de Politici Publice uită uneori să facă o serie de precizări. Programul de 110 milioane de euro privind canalizarea, instalaţia de apă şi construcţia celor patru staţii de epurare din judeţ a fost uitat să fie trecut în dreptul CJ Vrancea. La reuniunea IPP de la Bucureşti,

Tot în programul operaţional sectorial de mediu, cel puţin la aceeaşi valoare vom depune un nou proiect care să cuprindă şi alte localităţi din Vrancea. Vrem să ajungem ca în Vrancea să nu mai existe localităţi fără canalizare etc. CJ Vrancea a primit o diplomă şi o cupă pentru proiectul de mediu derulat.

Ministerul Dezvoltării a organizat licitaţia pentru lucrările în Piaţa Unirii. Nu este vinovat primarul Decebal Bacinschi pentru defecţiunile din Piaţa Unirii. Primăria Focşani nu a avut nici un fel de implicare în proiectul din Piaţa Unirii. Întreaga verificare a lucrărilor aparţinea unui consultant angajat de Ministerul Dezvoltării.

Toate reparaţiile din Piaţa Unirii vor fi făcute pe banii firmei care a executat lucrările.

Am ales să merg mai departe cu Decebal Bacinschi din următoarele motive:

Decebal Bacinschi este cel mai bun primar pe care l-a avut Focşaniul de când m-am născut eu. Este cel mai bun în materie de execuţie şi construcţie. Nu există un mai bun executant în favoarea focşănenilor decât Decebal Bacinschi.

UPDATE: Spre finalul conferinţei, Oprişan a precizat totuşi: “Cred că domnul Bacinschi nu a fost destul de vigilent când s-au efectuat lucrările în Piaţa Unirii”.

Cei care sunt în cursă cu Decebal Bacinschi trebuie să ştie că doar independentul Cristi Irimia, pe care îl apreciez ca jurnalist, este un contracandidat pentru actualul primar. Ceilalţi nu au nici o şansă.

Fac un apel către şefii deconcentratelor: nu vă implicaţi în campania electorală! Implicarea va atrage, în secunda doi, demiterea celor depistaţi.

La DSP şi Direcţia Silvică, lucrurile sunt clare din punctul meu de vedere. Domnii Graur şi Tudose trebuie să-şi dea demisia în acest moment.

Toate deciziile guvernelor anterioare au fost în defavoarea oamenilor. Din punctul meu de vedere, toţi care au susţinut guvernarea PDL trebuie să-şi dea demisia.

Funcţia de prefect nu are legătură cu politica. Atributul aparţine Ministerului Administraţiei şi Internelor şi Guvernului.

Am informaţii că la Ciorăşti se încearcă mituirea electoratului. Mita electorală a nenorocit România la ultimele alegeri. Vreau să le transmit oamenilor să sune la 112 dacă încearcă să fie mituiţi de cineva.

9 Responses to VIDEO (update): Marian Oprişan: “Cu excepţia independentului Cristi Irimia, domnul Bacinschi nu are contracandidaţi pentru Primăria Focşani”

 1. petru 16/05/2012 at 15:53

  Ha ha ha! Asta inseamna ca Oprisan chiar se teme de Trasculescu pentru Primaria Focsani.

  Răspunde
 2. Irimia Cristina 16/05/2012 at 16:48

  1. Daca-l lauda, e clar ca Irimia s-a inscris in cursa pt a-i face jocurile baronului.
  2. Ca ziarist, nu intelege intotdeauna ce aude si reda, in articolele sale, ce a inteles el si nu ce a spus persoana in cauza.
  3. Am o banuiala ca si la capitolul moralitate, d-l Irimia nu sta chiar asa de bine… ( Nu-i asa ca numele va spune ceva?!)

  Răspunde
 3. Pingback: VIDEO: Să ne distrăm cu Monitorul de Vrancea! :) Oprişan în conferinţă: "Cu excepţia independentului Cristi Irimia, domnul Bacinschi nu are contracandidaţi". Monitorul: "Domnul Decebal Bacinschi nu are contracandidaţi“ | Vrancea

 4. Pingback: VIDEO: Să ne distrăm cu Monitorul de Vrancea! :) Oprişan în conferinţă: "Cu excepţia independentului Cristi Irimia, domnul Bacinschi nu are contracandidaţi". Oprişan în Monitorul: "Domnul Decebal Bacinschi nu are contracandidaţi

 5. Pingback: VIDEO: Să ne distrăm cu Monitorul de Vrancea! :) Oprişan în conferinţă: "Cu excepţia independentului Cristi Irimia, domnul Bacinschi nu are contracandidaţi". Oprişan în Monitorul: "Domnul Decebal Bacinschi nu are contracandidaţi

 6. Pingback: VIDEO: Să ne distrăm cu Monitorul de Vrancea! :) Oprişan în conferinţă: "Cu excepţia independentului Cristi Irimia, domnul Bacinschi nu are contracandidaţi". Oprişan în Monitorul: "Domnul Decebal Bacinschi nu are contracandidaţi

 7. Pingback: VIDEO: Să ne distrăm cu Monitorul de Vrancea! :) Oprişan în conferinţă: "Cu excepţia independentului Cristi Irimia, domnul Bacinschi nu are contracandidaţi". Oprişan în Monitorul: "Domnul Decebal Bacinschi nu are contracandidaţi

 8. Mariana Vartosu 17/05/2012 at 13:25

  GESTUL DVS, DLE CRISTI IRIMIA ESTE CURAJOS.VA DORESC SA AVETI PARTE DE ,,O LUPTA,, DREAPTA, ASA AVETI SANSE DE CASTIG.IN FINE, IMPORTANT E CA JOCUL POLITIC ESTE IN REGULA, EXISTA CANDIDAT SI CONTRACANDIDAT, – RESPECTIV DECEBAL BACINCHI VS CRISTI IRIMIA – DEIE DUMNEZEU CA , DINTRE CEI DOI SA CASTIGE ACELA CARE CHIAR VA FACE CEVA!!! PENTRU CETATENII ACESTUI JUDET! AM MAI SPUS, VOTEZ CU CRISTI IRIMIA DIN MOTIVE SIMPLE:1) SCHIMBARE;2)ENTUZIASMUL TINERETII; 3)…AR MAI…SA ZICEM DOAR LOIALITATEA FATA DE CUVANT.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.