VIDEO: Gabriel Postolache este noul președinte al PDL Vrancea. Postolache și Secară, atacuri dure la adresa lui Oprișan.

Vrancea Media a transmis LIVE TEXT conferința de presă organizată la sediul PDL Vrancea, prima după reținerea de către procurori a ex-președintelui Alin Trășculescu.

 

Clic AICI pentru a vedea declarațiile VIDEO de la conferință

La conferință au participat Florin Secară, Gabriel Postolache, nume vehiculate pentru preluarea funcției de președinte interimar, dar și Constantina Negoiță, candidat în Colegiul 2 Camera deputaților, precum și Bebe Marica, candidat în Colegiul 4 Camera deputaților.

Iată cele mai importante declarații făcute de cei prezenți:

Gabriel Postolache: ”Vă anunț că am fost desemnat președinte interimar al PDL Vrancea. Alături de echipa mea, cu susținerea celor din teritoriu, s-a ajuns la această decizie, confirmată de conducerea centrală. Este un prim pas spre un nou început. Dreapta a avut nevoie de alternativă în Vrancea. Județul are nevoie de o echipă unită. Acesta este mesajul pe care îl transmit tuturor vrâncenilor. Dreapta are în continuare forță.

Cu îngăduință și muncă vrem să trecem peste momentele dificile prin care trecem, iar la finalul campaniei sper să avem rezultatele așteptate.

Vrem ca bilanțul din 9 decembrie să nu-i dea satisfacție lui Oprișan, pentru că abia astăzi este începutul. E posibil să fie sfârșitul unei terori care există în Vrancea, de atâția ani. Acest început sper să ducă la un deznodământ fericit pentru vrânceni.

Unde au fost Mitrea și Dumitrescu în ultimii ani? Dacă vom avea succes pe 9 decembrie, îi asigur pe primari că vor fi tratați în mod egal.

Nu am reușit să discut cu Alin Trășculescu după evenimentele din ultimele zile. Fiecare răspunde individual. Eu acum am o echipă  cu care pornesc la drum.

Să așteptăm rezultatul anchetei. Nu ne putem pronunța în privința vinovăției sau nevinovăției domnului Trășculescu.

Nu vom susține vreun alt candidat în Colegiul 5. Să vedem ce va face domnul Trășculescu. Nu am informații dacă va continua să-și facă campanie.

Nu am lucrat la Țifești cu niciuna din firmele invocate în dosarul domnului Trășculescu. Drumurile la Țifești s-au făcut prin alte programe, nu prin PNDI.

Florin Secară: ”Am avut un mic conflict cu primarul de la Fitionești. Am vrut să-l salut și a fost foarte agresiv. Așa cum îl cunosc mulți oameni. De față cu toate lumea a spus că a trimis materiale…

Sunt dosare de corupție ale lui Oprișan care nu sunt rezolvate. ARD promovează libertatea justiției. Oprișan e protejat de atâția ani și s-a ajuns ca un sistem corupt să-l protejeze.

Am vorbit cu foști colegi care nu mă ajută în campanie pentru că le e frică de Oprișan. Trăim într-o teroare în Vrancea. Un tractorist din tinerețe a ajuns să instaleze o teroare în Vrancea. Am discutat cu avocații mei pentru a vedea dacă trebuie să fac acțiune în instanță.

Gabriel Postolache: ”Lui Oprișan îi pasă mai multe de afișe decât de candidați. Un gest de interdicție din partea PSD care-i caracterizează. Din interviul tovarășului Oprișan a spus că oamenii nu trebuie să fie agresați vizual… 🙂

Florin Secară: ”În Vrancea este un sistem securisto-comunist. Același sistem pe care l-a folosit un cizmar atâția ani. Este singurul județ Vrancea fără parcuri industriale.

Am afaceri cu o firmă de mobilă. În Vrancea nu mai există așa ceva. Nu am un leu afaceri cu statul. Fac export prin propriile forțe. Nu fac import. Victor Roman și-a înregistrat firmele la Sascut deși ia bani din Vrancea, contracte cu Consiliul Județean.

Gabriel Postolache: ”Am avut diferențe de opinii cu Alin Trășculescu, dar erau doar diferențe de opinii. Am fost nemulțumit de modul în care a funcționat PDL în unele localități la alegerile locale”.

Florin Secară: ”Oprișan a lăsat Vrancea într-o situație incredibilă.

În cursul zilei vom publica și imagini VIDEO de la conferință.

2 Responses to VIDEO: Gabriel Postolache este noul președinte al PDL Vrancea. Postolache și Secară, atacuri dure la adresa lui Oprișan.

 1. coman 13/11/2012 at 15:20

  sunteti niste l…. cu totii

  Răspunde
 2. Marian 17/11/2012 at 14:10

  Pentru Dl. Secara :”Sunt dosare de corupție ale lui Oprișan care nu sunt rezolvate. ARD promovează libertatea justiției. Oprișan e protejat de atâția ani și s-a ajuns ca un sistem corupt să-l protejeze”.
  Sa inteleg ca daca lui Oprisan i sa lungit procesele si aproape i sa iertat condamnarea, acum si lui…Trosculesacu ????

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.