LIVE VIDEO, FOTO & TEXT: Oprişan şi Ponta, conferinţă de presă la sediul PSD Vrancea. Ponta: ”Singura șansă să mai faci afaceri în România este să faci afaceri cu cei de la putere”. Oprișan nu a vrut să comenteze disensiunile dintre PSD Focșani și PNL Focșani

Vrancea Media transmite astăzi, în direct, o conferinţă de presă organizată la sediul PSD Vrancea de către preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, şi liderul Partidului Social Democrat, Victor Ponta. Evenimentul este anunţat pentru orele 17.15.

Iată cele mai importante declarații făcute de cei doi social-democrați:

Marian Oprișan: ”Așa cum știți, Vrancea este casa noastră, iar astăzi începe Festivalul Bachus. Vreau să le mulțumesc domnilor Victor Ponta și Liviu Dragnea pentru prezența la Focșani.”

Victor Ponta: ”Mă bucur că sunt la Focșani în aceste zile. Noi mergem foarte des prin țară, să luăm pulsul oamenilor.

Victor Ponta: ”Tratamentul aplicat de Emil Boc, Traian Băsescu și FMI este unul ineficient. Închiderea fabricii de la Nokia nu reprezintă o excepție. Multe alte companii s-au aflat în aceeași situatție, pentru că situația economică a României este de așa natură încât s-a ajuns la închideri de firme.”

Victor Ponta: ”Singura șansă să mai faci afaceri în România este să faci afaceri cu cei de la putere. S-au pierdut 700.000 de locuri de muncă în doi ani”

Victor Ponta: ”Ce vor face oamenii cu rate în euro?”

Credeți că situația economică a României depinde și de ceea ce se întâmplă acum la nivel mondial, economic vorbind?

Victor Ponta: ”Eu cred că este cea mai mare minciună și cea mai mare responsabilitate să dea vina pe ce se întâmplă în altă parte. Nimeni nu poate să dea vina doar pe ceea ce se întâmplă în afară. Nu suntem atât de dependenți de ceea ce se întâmplă afară. Măsurile luate de Guvern ne-au făcut mai slabi. Alte țări, ca Polonia de exemplu, stau mult mai bine. Ne adaptăm programul economic în funcție de ce va fi.

Victor Ponta: Sunt de acord cu reducerea TVA, dar nu cu impozitarea pensiilor sub 1000 de lei. Cei cu peste 1000 de lei au deja pensiile impozitate. Cât cheltuie doamna Udrea în 3 zile… asta ar fi economia statului.

Victor Ponta: ”Nu vreau să cad în capcana să spun că Nokia a plecat din cauza lui Boc. Dar nu pot să nu observ că firmele pleacă deoarece există un sistem în care finanțatorii nu au încredere.

Credeți că USL s-a constituit prea devreme? Vă e teamă că unii parlamentari USL ar putea pleca la PDL sau UNPR?

Victor Ponta: ”Nu, deloc. Chiar îi rog să plece dacă vor”


Liviu Dragnea: ”În comune, oamenii vor să facă asociații obștești care să apere satele de infractori. Este o problemă foarte mare în comune, după reorganizarea făcută de PDL.

Marian Oprișan: ”Vă rog să vă uitați în strategia de ordine publică. Guvernul își propune să reducă deficitul de personal. Avem un Guvern care-și încalcă strategia.

Ce părere aveți despre dizolvarea filialei locale a PNL Focșani, care nu a fost de acord cu semnarea alianței dintre PSD și PNL?

Marian Oprișan: ”Nu știu ce informații aveți. În USL la Vrancea, nu este nici o problemă. Nu ne-am stabilit un target de timp în care să semnăm un protocol la Focșani. Am încheiat pe Vrancea”.

Întrebarea a venit după ce astăzi, PNL Focșani a anunțat dizolvarea Biroului Politic Local, informațiile fiind acelea că liberalii focșăneni s-au opus încheierii unui acord cu PSD Focșani.

One Response to LIVE VIDEO, FOTO & TEXT: Oprişan şi Ponta, conferinţă de presă la sediul PSD Vrancea. Ponta: ”Singura șansă să mai faci afaceri în România este să faci afaceri cu cei de la putere”. Oprișan nu a vrut să comenteze disensiunile dintre PSD Focșani și PNL Focșani

  1. Eroul U.R.S.S. 30/09/2011 at 17:36

    Mda.. Politizarea deschiderii publice a Pietei Unirii, cu toata finantarea europeana, in toata regula. Deci 3 ani de intarzieri in reabilitarea Pietei Unirii, ca sa aiba Victor Ponta si Liviu Dragnea ce inaugura.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.