Lilian Ilie: “Sunt onorat că fac parte în continuare din echipa preşedintelui Aurelian Pavelescu”

Trasculescu Ilie si PostolacheOrganizatia PNTCD Vrancea, prin delegatii si invitatii sai, printre care, Lilian Ilie (foto centru), presedinte, Dr. Ovidiu Chiscop, Primvicepresedinte, Prof. Petre Ittu, Ion Taras, Florin Radulescu, Vicepresedinti, Cof. Ing. Ion Constantinescu, fost prefect, Ec. Stelian Dobre, membru fondator PNTCD Vrancea, tinerii Alin Robu, Maricel Juganaru si Madalin Andrievici, OT PNTCD, Gica Cernica, Alexandru Lazar, Neculai Belciuganu, Popa Andone si Gheorghe Milea, senatul partidului, fosti detinuti politici, Dan Dumitrescu, a participat sambata, 2 noiembrie, la Congresul Extraordinar al PNTCD, care a avut loc la Opera Romana din Bucuresti.

I-am avut alaturi de noi, ca si invitati, si pe reprezentantii Fundatiei Initiativa Romania Liberala Vrancea. Conform normei de reprezentare, PNTCD Vrancea a avut dreptul la 9 delegati alesi si 2 delegati de drept. Congresul Extraordinar a validat prin vot cateva modificari ale statutului PNTCD dar si alegerea unei noi conduceri. A fost depusa o singura motiune intitulata – Motiunea Aurelian Pavelescu – “ Renastem pentru Romania ta”“, a precizat Lilian Ilie.

PNTCD este singurul partid care pastreaza valorile morale comune partidelor istorice interbelice, singurul partid care si-a pastrat statutul de partid de dreapta de la inregistrarea sa, in 1990.

PNTCD este singurul partid care a realizat cel mai mult pentru libertatea economica a Romaniei, in primul rand prin initierea si promovarea legilor proprietaţii private, a legilor reformei administratiei si finantelor publice.

PNTCD este partidul cu cea mai mare vechime in familia popularilor europeni, fiind inscris in internationala crestin demorata in 1987, de către seniorul Corneliu Coposu!

Ramanem fideli celor patru principii care constituie pilonii doctrinari fondatori ai partidului, piloni stabiliti de IULIU MANIU si ION MIHALACHE si reafirmati de Corneliu Coposu: “democratie desavarsita, patriotism luminat, morala crestina si dreptate sociala“.

PNTCD a fost, este si va ramane un partid anticomunist, un partid pro-monarhist, un partid al unitatii nationale a romanilor, un partid sustinator al unificarii dreptei romanesti in jurul valorilor, pricipiilor si politicilor dupa modelul inaugurat si promovat de seniorul Corneliu Coposu.

Biroul National de Conducere al PNTCD, ales de catre cei peste 514 delegati, este format din:

Aurelian Pavelescu Presedinte, Vlad Moisescu, Prim-vicepresedinte, Alex Stefanescu, Presedinte CNC, Ioan Mihaila, Secretar General, si 43 de vicepresedinti printre care, Profesorul in Drept Constitutional, Gheorghe Iancu, deputat Diana Tusa, Maria Stavrositu, Vlad Rosca, Presedinte PNTCD Bucuresti, Adrian Orza, Adrian Ghita, Lucian Buica, Gheorghe Chiru, Lilian Ilie, Bogdan Nastasie.

Sunt onorat ca fac parte in continuare din echipa presedintelui Aurelian Pavelescu, in calitate de vicepresedinte national al PNTCD, ales pe motiunea “Renastem pentru Romania ta”, lucru pentru care ii multumesc! Ii chemam alaturi de noi pe toti romanii care vor se ne luam Romania inapoi. Renastem cu ei, alaturi de ei si pentru ei!

Lilian Ilie, Presedinte PNTCD Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.