Liga de Minifotbal Amator Vrancea: Teomax respectă tradiţia

Etapa a XIV-a, din cadrul campionatului de minifotbal pentru amatori, a consemnat jocuri echilibrate in toate cele 8 partide ale rundei. Cele doua remize dar si victoriile la un gol diferenta au facut ca finalul jocurilor sa fie urmarite cu interes si emotii de spectatorii prezenti la minifotbal.

Cu trei etape inainte de final, situatia echipelor calificate in play-off este clara in privinta primelor 7  clasate. G.S.Mobile, Dedeman si Jess Caffe sunt echipele care se lupta pentru ultimul loc care asigura prezenta in faza superioara a competitiei.

Teomax

Teomax respecta traditia in Liga dupa victoria cu 2-1 asupra echipei Dr.GSM & Global Proiect. Antrenorul Ionica Serea este la prima infrangere pe banca doctorilor intr-un joc in care Ionut Parlac si portarul Marian Carasel au fost eroii partidei.

În derby-ul etapei s-au intalnit ocupantele locurilor 2 si 4. Sanorom a invins Flux Cafe cu 2-1 si profitand de infrangerea doctorilor, au sanse reale sa termine pe pozitia secunda in Liga. In celelalte jocuri ale etapei, PromoStore bate G.S.Mobile si scapa de emotiile calificarii, Dedeman castiga greu cu Car Media (2-1), golul victoriei reusit de Ciprian Tirlea la ultima faza a jocului, F.C Pantzer acumuleaza un punct important pentru play-out in jocul cu 22 Grade iar Vointa Deep Serv ramane lider incontestabil (5-2 cu Jess Caffe) avand o linie de clasament ca si… A.S.Roma din seria A.

Rezultatele si marcatorii etapei:

G.S.Mobile – PromoStore 5-7 (1-3) Au marcat Teodor Paraschiv 3g,Sorin Mandrescu,Ionut Moharta respectiv Ciprian Dumitriu 4g, Razvan Sava, Cosmin Barsan, Richard Argeseanu.

Dedeman – Sporting Car Media 2-1 (1-0) Au marcat Ciprian Goia,Ciprian Tarlea respectiv Alexandru Barbu.

Fabrica de imagine – Amicii Urechesti 5-3 (1-1) Au marcat Ionel Baragan 3g,Fanel Lazar 2g respectiv Alex Vrabie,Costel Ionascu 2g.

Total Solutions – Altdorf Tehnik 3-3 (1-2) Au marcat Radu botezan 2g,Toma Nistrapau respectiv Marius Voicu 2g,Ionel Nita.

F.C. Pantzer – 22 Grade 3-3 (3-1) Au marcat Gheorghe Popa 3g respectiv Cezar Chirita 2g,Cosmin Petrea.

Vointa Deep Serv – Jess Caffe 5-2 (4-2) Au marcat Emilian Chivu 2g,Viorel Craciun,Razvan Craciun,Adrian Mocanu respectiv Ionut Galavan,Lucian Moisii.

Sanorom – Flux Cafe 2-1 (2-0) Au marcat Marian Covaci,Adrian Oltianu respectiv Valentin Toader.

Dr.Gsm&Global Proiect – Teomax 1-2 (0-0) Au marcat Catalin Ciobotaru respectiv Ionut Parlac 2g

*Sordi di Cristo a stat.

Etapa viitoare, a XV-a, programeaza jocurile :

Vineri 8 noiembrie :

ora 17 Altdorf Tehnik – Sordi di Cristo
ora 18 Amicii – Total Solutions
ora 20 Flux Cafe – G.S.Mobile

Duminica 10 noiembrie :

ora 15 Sporting Car Media – FC Pantzer
ora 16 22 Grade – Vointa Deep Serv
ora 17 PromoStore – Dr.Gsm&Global Proiect
ora 18 Teomax – Dedeman
ora 19 Jess Caffe – Fabrica de imagine

* Sanorom sta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.