LIDL a obţinut reducerea amenzii primite de la Garda de Mediu, după ce a tăiat copacii din zona fostei Autogări

Judecătoria Focşani a admis în parte acţiunea formulată de hypermarketul LIDL, care ceruse anularea amenzii de 100.000 de lei primită de la Garda de Mediu pentru că a continuat să taie copacii din zona fostei Autogări. Asta după ce firma în cauză fusese somată să oprească tăierile.

Iată decizia instanţei: “Admite in parte plangerea contraventionala. Reduce cuantumul amenzii aplicate petentei prin procesul verbal de contraventie seria AA nr.07807/11.05.2011 incheiat de Garda Nationala de Mediu – Comisariatul Judetean Vrancea, de la suma de 100 000 lei la suma de 50.000 lei. Cu recurs in 15 zile de la comunicare”.

Vezi detalii AICI despre amenda primită de LIDL, întâmpinarea din proces făcută de Garda de Mediu Vrancea şi video cu reacţia celor de la LIDL când au fost întrebaţi despre tăierile făcute!

One Response to LIDL a obţinut reducerea amenzii primite de la Garda de Mediu, după ce a tăiat copacii din zona fostei Autogări

  1. danb 23/01/2012 at 19:20

    Maari nesimtiti. In loc sa taca si sa plateasca o amenda care si-asa era infima fata de ce ar fi platit in tara lor de origine mai fac si scandal. Este foarte clar ca in domeniul protectiei mediului avem legi foarte proaste si permisive, neadaptate la tupeul si nesimtirea marilor concerne. Solutia ar fi sa copiem pur si simplu legile din Germania, sa vedem atunci daca mai are vreun Lidl tupeul sa taie vreo crengutza, in legile respective nefiind vorba numai de bani ci si de puscarie.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.