Liberalii îl susțin pe Marius Ciprian Grama pentru funcția de primar la Jariștea

Senatorul Cătălin Toma îl promovează pe Marius Ciprian Grama pentru funcția de primar al comunei Jariștea. Potrivit informațiilor furnizate de șeful PNL, Ciprian Grama este cea mai indicată persoană să continue proiectele începute de parlamentarul vrâncean, pentru dezvoltarea comunei Jariștea. Ciprian Grama este consilier pe Mediu la Primăria Jariștea, Primărie pe care acum vrea să o conducă. De aproape 9 ani de zile el se află în echipa formată la Jariștea de Cătălin Toma.

Marius Ciprian Grama a fost alături de mine de la începutul călătoriei mele în administrația locală. Cunoaște foarte bine problemele cu care se confruntă localitatea, precum și proiectele care trebuie continuate. Oamenii din Jariștea merită ca proiectele bune să continue în comuna noastră și sunt sigur că pe 11 iunie vor alege continuitatea”, a spus Cătălin Toma.

Vizibil emoționat, tânărul candidat a precizat în cadrul unei conferințe de presă că a învățat administrație de la Cătălin Toma și că are încredere că oamenii din Jariștea îi vor acorda toată încrederea. ”Sunt în administrația publică locală alături de domnul senator Cătălin Toma de nouă ani, am lucrat și m-am format alături de dumnealui. Sunt încrezător în echipa PNL, echipa PNL este încrezătoare în mine și sper că voi câștiga alegerile”, a transmis Ciprian Grama.

Funcția de primar a comunei Jariștea a devenit vacantă în decembrie 2016, când fostul primar Cătălin Toma a câștigat un loc de senator în Parlamentul României. Deși termenul limită pentru depunerea candidaturilor este luni, 22 mai, până acum nu au mai fost anunțate alte intenții. (Ana-Maria BOICU)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE