Let`s talk business!

”Cafeneaua antreprenorială” este un eveniment dedicat antreprenorilor actuali și viitori care vor să dobândească mult mai multe cunoștințe în acest domeniu.
Ești un antreprenor in căutare de informații cu privire la evoluțiile mediului de business? Ai o afacere și nu știi cum să abordezi modificările Codului Fiscal? Vrei să stii care ar putea fi ingredientul cheie al unui business care se remarcă? Vrei să știi cum să-ți motivezi angajații și colaboratorii cu adevarăt? Esti tanăr antreprenor și nu știi cum să faci un scale-up al businessului?Ești tânăr și vrei să afli care este drumul de la angajat la antreprenor? Îți dorești să ai propria afacere sau ești la început de drum? Vrei să afli care sunt primii pași pe care să îi urmezi pe această cale sau ți-ai dori să obții o finanțare pentru a-ți realiza obiectivele?
Te așteptăm pe data de 10 februarie 2018, la Oldies Pub Str. Comisia Centrala nr. 11, începând cu ora 11:00, în cadrul evenimentului ,,Cafeneaua Antreprenoriala’’, oameni cu experiență și de succes îți vor răspunde la toate întrebările.

Evenimentul, care va fi moderat de Alexandru Ciprian Epure, președintele Tineretului Național Liberal Vrancea, va avea ca invitați oameni ce au ca scop dezvoltarea culturii de business, cat si impulsionarea ideii de antreprenoriat in rândul tinerilor dornici să evolueze și să se afirme.

Programul evenimentului „Cafeneaua antreprenorială”

11:00 – 11:30 Marius Bostan – Antreprenor, Fondator Fundația Naționala a Tinerilor Manageri; fost ministru al comunicațiilor, inițiator RePatriot
11:30 – 12:00 Lucian Isac – Director general al firmei de brokeraj SSIF Estinvest
12:00 – 12:30 Radu Oprea – Președintele Patronatului Tinerilor Intreprinzători Regiunea Sud-Est; antreprenor
12:30 – 13:00 Coffe break
13:00 – 13:30 Liviu Macovei – Manager Contliv
13:30 – 14:00 Cătălin Profir – New Business Manager Soft Tehnica
14:00 – 14:30 Valentin Mikes – Manager Creamikes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE