Legea bugetului de stat pe 2011, la foc automat

Parlamentul a adoptat, luni seara, pe articole, textul Legii bugetului de stat pe 2011, admitand doua amendamente ale opozitiei. Plenul a reluat, marti dimineata, dezbaterea bugetelor principalilor ordonatori de credite. Luni seara, senatorii si deputatii au inceput dezbaterea pe articole a proiectului Legii bugetului de stat pentru anul 2011, in procedura de urgent, ca urmare a deciziei majoritaății parlamentarilor, la solicitarea premierului Emil Boc.

Potrivit Regulamentului Camerei Deputatilor, dezbaterea unui proiect de lege sau a unei propuneri legislative in procedura de urgenta nu poate depasi durata de timp aprobata de Camera, la propunerea presedintelui acesteia, dupa consultarea biroului comisiei sesizate in fond.

La inceputul sedintei, presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a anuntat ca la dezbaterile generale la Legea bugetului de stat Guvernul va avea la dispozitie 45 de minute pentru interventii in plen, iar fiecarui grup parlamentar i-au fost rezervate cate 20 de minute. Anastase a mai spus ca dezbaterile pentru fiecare articol nu vor putea fi mai lungi de cinci minute, iar argumentatiile pentru fiecare amendament trebuie sa dureze maxim un minut.

Informatii prezentate de www.promptmedia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.