Lavinia Tîlvăr: ”Tineri vrânceni, ieșiți la vot! Tineri români, ieșiți la vot!”

lavinia-tilvarZiua de 11 decembrie se apropie.

Este ziua când ne alegem reprezentatii in Parlament, oamenii votati de noi sa faca legi pentru noi, sa ne apere interesele noastre ca tara si sa faca Romania un loc mai bun. Va rog din suflet sa mergeti la vot, sa va exercitati acest drept, care e mai mult o responsabilitate!!! Avem o obligatie fata de tara asta, fata de bunicii nostri, care au murit pentru ea, fata de copiii si nepotii nostri, care vor trai aici. Avem o responsabilitate fata de tot ce inseamna tara asta si va rog din suflet sa votati cu responsabilitate. Contextul geopolitic in care ne aflam nu a mai fost intalnit pana acum… suntem inconjurati de rusi din toate partile, suntem o enclava europeana intr-o mare de tari conduse de pro-rusi. In Europa e o criza care nu a mai existat pana acum si care va lasa urme greu de anticipat acum. Ganditi cand votati si mergeti la vot.

Eu, personal, vreau să parcurg 500 de km doar pentru a vota. E greu, dar am o datorie fata de tara, fata de parintii si bunicii mei, si, mai ales, fata de copiii mei. Judetul Vrancea moare. Moare la propriu, oameni buni!!! Avem un judet inzestrat cu de toate. Avem munti, campie, deal, vita de vie cu soiuri renumite, putem face agricultura, turism, avem conditii si pentru statiuni balneare… avem de toate. Si totusi moare. De ce? De ce suntem pe penultimul loc ca nivel de trai. Ultimii din România suntem noi si Vasluiul. De ce? De ce suntem la limita de subzistenta cand avem atatea bogatii? Nimeni din Vrancea nu mi-a putut raspunde la intrebare.

Dar totusi, suntem raspunzatori pentru un judet care se scufunda. E ultima sansa sa mai salvam ceva. Ultima sansa!!!!!! Treziti-va pana nu e prea tarziu si salvati-va!!!! Salvati judetul!!! E dreptul vostru si, mai ales, datoria voastra!!! Bunicii nostri au salvat pamantul vrancean cu sacrificiu si razboi, voi salvati-l prin vot. Stampila e arma voastra. Folositi-o responsabil si intelept. Ganditi, cantariti si alegeti!!! Sperati la o tara mai frumoasa, mai buna si nu va descurajati, pentru ca atat mai avem. Un popor descurajat e un popor invins, iar noi nu avem voie sa fim invinsi. Amintirea bunicilor nostri morti in razboaie nu ne lasa sa fim invinsi.

Tineri, implicati-va!!! Mergeti la vot!!! Voi sunteti viitorul!!! Voi alegeti oamenii care vor avea grija de drepturile noastre!!! Voi alegeti pentru cine vor fi legile tarii noastre, pentru noi sau pentru ei.

Asta e momentul in care mai putem salva ceva din tara asta praduita pana la ultima suflare, furata din toate partile de toti. Nu va descurajati!!! Suntem multi si, daca luptam, putem stapani ce e al nostru, ce am primit mostenire si ce vom lasa copiilor si nepotilor nostri in viitor!!! E tara noastra, nu a lor, iar Parlamentul e pentru noi, nu pentru ei. Ei sunt “angajati” sa ne reprezinte pe noi, nu sunt conducatorii nostri. Noi conducem tara asta, pentru ca noi suntem POPORUL!!! Noi suntem tara, noi facem legile!!!!! Poporul e puterea in tara asta!!!!

Eu vreau libertate pentru România, nu hotie. Eu inca sper si voi spera mereu, pentru ca nu am voie sa fiu infranta… pentru ca o bucatica din tara asta sunt si eu, iar tara nu mai exista daca are bucati înfrante.

ROMÂNIA, TREZEȘTE-TE ȘI SALVEAZĂ-TE PÂNĂ NU E PREA TÂRZIU!
VRANCEA, RIDICĂ-TE! ACUM E MOMENTUL TĂU!

  • Lavinia Tîlvăr este o tânără din Vrancea care activează în București și care s-a implicat civic foarte mult în ultimii ani.

One Response to Lavinia Tîlvăr: ”Tineri vrânceni, ieșiți la vot! Tineri români, ieșiți la vot!”

  1. eugen 28/09/2017 at 08:16

    esti ……. rau

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.