Lansarea volumului de poezie ”Pentru tine, copile, din suflet!”

Vineri, 6 iunie 2014, ora 17:00, va avea loc la Secția pentru copii și tineret Oana Diana Renea a Bibliotecii Județene Vrancea, lansarea volumului de poezie – Pentru tine, copile, din suflet!

Volumul, autoarei Oana Monica Negoiță, cuprinde 40 de poezii ce se adresează preșcolarilor, este ilustrat de Bogdan Andrei Negoiță și Florica Sima și a apărut în această primăvară la Editura Sfântul Ierarh Nicolae din Brăila. Oana Monica Negoiță născută în anul 1976 în Focșani, a absolvit Universitatea Hyperion – Facultatea de Litere București 2002 și timp de 18 ani și-a dedicat activitatea profesională educației preșcolarilor. Volumul de poezii Pentru tine copile din suflet ! se deschide în fața cititorului cu o prefață semnată de autoare: “A fost o dată o mamă, o educatoare și mulți, mulți copii(…)

Poveștile, povestirile și poeziile sunt porți de trecere într-o cu totul altă lume, porți ce ne readuc pe noi adulții, părinții, în lumea minunată a copilăriei, a jocului și a imposibilului, o lume în care melcii oftează, ursul vorbește, vulpea e precupeață, cifrele sunt vesele sau triste iar figurile geometrice au mâini și picioare.”

Vă așteptăm la Secția pentru copii și tineret vineri, 6 iunie, ora 17.00 la aceasta lansare de carte dedicată copiilor, cadrelor didactice și adulților iubitori de poezie.

Director, dr. Teodora Fîntînaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.