Lansare de carte la Odobeşti. “Peste dealul ochiului”

Casa de Cultură “Constantin C. Giurescu” din Odobești va organiza mâine, 12 martie, la ora 12.00, la prezentarea volumului de versuri, „Peste dealul ochiului” (Ed. Terra, Focșani, 2014), al poetesei Simona Genoveva Mateev. Autoarea s-a născut în Odobesti, orașul de care o leagă vârsta inocentă a copilăriei, primele poeme la vârsta când îți alegi un astru pe cer, anii de liceu, amintirile de la Casa Pionierilor și filmările pentru televiziune la o emisiune produsă la acea vreme de Rodica Rarău.

Lansare de carte Peste dealul ochiului

Membră a primului cenaclu ”Duiliu Zamfirescu„ din epoca de aur a poeziei vrâncene, pe vremea când Dumitru Pricop si Ion Panait erau maeștrii de ceremonie, din pudoare a publicat ani buni sub pseudonim. A publicat în volum abia în 2013, ”Creanga de cireș” (ed. Terra, Focșani) fiind debutul oficial al unei poetese pentru care cuvântul este o cale de a comunica celor din jur emoțiile și visele unui suflet care își caută steaua norocoasă.

Volumul va fi prezentat de prof. Costicș Neagu, editorul lucrării, care semnează și o interesantă Prefață. Evenimentul va avea loc in Foyerul Bibliotecii Publice din localitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE