La volanul unui BMW, fără permis de conducere

BMW lovit Focsani 1

La data de 11 octombrie a.c., orele 07.25, poliţiştii au fost sesizaţi de către B. Neculai din comuna Homocea despre faptul că în faţa porţii locuinţei sale se află un autovehicul Fiat Ducato avariat. În urma verificărilor efectuate a rezultat că L. Ionuţ Bogdan de 20 ani din localitate, fără a poseda permis de conducere, a condus un autoturism BMW şi pe fondul lipsei de experienţă a avariat Fiatul. În urma evenimentului nu au rezultat victime omeneşti. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 12 octombrie a.c., orele 05.30, pe DJ205B în afara localităţii Jariştea, poliţiştii au identificat pe A. Ion de 57 ani din localitate, în timp ce conducea autoturismul Opel, iar pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţii de carosabil umed şi ceaţă densă, a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat în coliziune cu un copac. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a lui A. Lucian de 35 ani şi rănirea uşoară a lui A. Dorinel de 25 ani, ambii pasageri în autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 12 octombrie a.c., orele 13.25, pe DJ 119 C în comuna Rugineşti, sat Angheleşti, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că P. Florentina de 39 ani din municipiul Adjud, în timp ce conducea un autoturism Opel , a accidentat pe V. A.C. de 2 ani şi 8 luni care a  traversat strada în viteză. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 12 octombrie a.c.,orele 14.40, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că la Secţia UPU a Spitalului de Urgenţă Focşani s-a prezentat S. Alexandru de 60 ani din localitate, victimă a unui accident rutier. În urma verificărilor efectuate de către poliţişti , s-a stabilit faptul că la data de 10 octombrie a.c. orele 18.30, pe strada Peneş Curcanul din municipiu, D. Lucian de 54 ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism Dacia Logan, a accidentat victima care se angajase în traversarea străzii pe la colţul intersecţiei. Iniţial , conducătorul auto a vrut să transporte victima la spital dar pietonul a refuzat. În urma accicdentului a rezultat rănirea uşoară a victimei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 12 octombrie a.c., orele 16.45, pe DN2R în comuna Vintileasca, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie au depistat pe C. Vasile de 19 ani din comuna Nereju în timp ce conducea motoscuterul Suzuki neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 12 octombrie a.c., orele 16.45, pe DN2R în comuna Vintileasca, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie l-au depistat pe C. Marian Marius de 21 ani din comuna Nereju în timp ce conducea un motoscuter fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Infracţiune de furt cercetată de poliţişti

La data de 12 octombrie a.c., orele 22.20, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani au reuşit prinderea în flagrant a lui G. Lorand de 19 ani din municipiul Sf.Gheorghe în timp ce încerca să sustragă o antenă radio de la un autoturism parcat pe strada Ion Bazgan din localitate. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a modalităţii de comitere a faptei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.