La Moineşti, pentru victorie, dar cu gândul la investitori!

La terminarea şedinţei de pregătire de marţi dimineaţa a focşănenilor, Octavian Bucătaru m-a întrebat dacă ştiu ceva despre ce va fi cu echipa. În afară de ceea ce le-au spus săptămâna trecută consilierul local Aurel Bîcu şi preşedintele CSM, Dan Dumitru, nu ştiam nimic oficial.

Declaraţii de bune intenţii ori zvonuri mai mult ori mai puţin credibile, aflasem, însă cu ele nu se construieşte decât, eventual, o teorie despre ce bine-ar fi dac-ar fi. Până la întrebarea fără răspuns a căpitanului focşănean asistasem la o foarte bună şedinţă de antrenament condusă de Adrian Toma şi Relu Pastia, cu o consistentă implicare a tuturor jucătorilor prezenţi pe terenul 2 al stadionului Milcovul.

Înaintea primului joc oficial al sezonului, antrenorii focşăneni au la dispoziţie toţi jucătorii într-o bună stare de sănătate. Au, adică, de unde alege, pentru ca, la Moineşti să trimită în teren o formulă care să se bată pentru victorie, aşa cum mi-a spus Adrian Toma cel surprins, totuşi, de abandonul nedeclarat al lui Târcă.

Talentatul atacant pare a fi decis să renunţe la fotbal după ce a terminat liceul şi să-şi caute alte preocupări. În meciul de Cupă, CSM va juca, probabil, în următoarea formulă: Borş – Ciornei, Crăciun, Negoiţă, Nistoroiu – Săpunaru, Şonţu, Bucătaru, Dumitriu – Milea, Ştefan. Este posibil ca Ştefan să înceapă apărător central iar Pasăre vârf.

La pregătire a fost şi Gurguiatu, jucător pe care Adrian Toma şi l-ar dori la echipă, însă decizia urmează să fie luată după definitivarea structurii de funcţionare a clubului şi, implicit, a echipei. Când va fi aceasta? Probabil, miercuri, atunci când fotbaliştii focşăneni vor merge la Moineşti să câştige, dar vor fi cu gândul acasă pentru a afla ce le rezervă viitorul imediat, după programata întâlnire a investitorilor!

Articol scris de Petrică BUTUC pe www.sportvrancean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE