”Județul Vrancea, campion la cele mai mici salarii din România”. Doar Harghita stă mai slab decât noi! Iar Oprișan alocă 500.000 de euro pentru Bachus!

La cea mai recentă ședință a Consiliului Județean Vrancea, am surprins o replică stupefiantă a baronului PSD de Vrancea, Marian Oprișan, care, iritat că aleșii liberali îi cer socoteală pentru banii publici pe care îi vântură la CJ, șeful peșediștilor a replicat că el este cel care nu dorește să dea bani la investiții în județ! Un lucru pe care, de altfel, îl simte orice vrâncean care trăiește aici, direct pe pielea lui. Sau mai bine spus direct în portofelul său.

Lipsa investițiilor în Vrancea, de care este responsabil Oprișan, se vede în cea mai recentă statistică oficială a salariilor românilor pe anul 2017. În clasamentul dat publicității de Institutul Național de Statistică miercuri, 26 septembrie, Vrancea este, din nou, menționată în topul județelor cu cele mai mici salarii medii din România.

Datele oficiale arată că în 2017, la noi în județ s-a înregistrat un salariu mediu net de doar 1.800 lei, cu 23 de procente mai mic decât media națională. Sub Vrancea figurează numai județul Harghita, cu un salariu mediu net de 1.796 lei. La polul opus, în București, salariul mediu net a fost cu 40% mai mare decât media națională, de 3.272 lei.

Statistica legată de Vrancea, județul cu cele mai mici salarii din România, este menită să ne îngrijoreze, cu atât mai mult cu cât acest ”trofeu” nedorit de nimeni este primit de Vrancea an de an, ”grație” politicilor dezastruoase ale guvernării locale PSD și ale lui Marian Oprișan, cel care recunoaște cu nonșalanță că banii de investiții sunt la cheremul său, când ar trebui să fie la dispoziția vrâncenilor!

Vrancea are nevoie de dezvoltare rapidă pentru a reuși să țină acasă forța de muncă, însă când indicatorii economici ne arată că în județ se plătesc printre cele mai mici salarii din țară, înțelegem de ce vrâncenii aleg să emigreze, în căutarea unei vieți mai bune.

PSD deține guvernarea la nivel central și la nivel județean, aici unde Oprișan este tătuc de peste 20 de ani. Ce l-a determinat pe baronul PSD în tot acest timp să țină închis un județ în fața investitorilor și a dezvoltării? Explicația este legată strict de incompetența de care Oprișan a dat dovadă. Omul care bravează într-un mod hilar în fața jurnaliștilor că el îi iubește pe vrânceni este cel care îi ține de decenii întregi pe vrânceni între cei mai săraci români!

Deputat Ion Ștefan (foto)

2 Responses to ”Județul Vrancea, campion la cele mai mici salarii din România”. Doar Harghita stă mai slab decât noi! Iar Oprișan alocă 500.000 de euro pentru Bachus!

 1. luca 28/09/2018 at 19:16

  Dl. Deputat noi cetateni jud. Vrancea va multumim ca ne informati corect de tot ce se intimpla in acest judet condus de ciuma rosie in fruntea carei e tv Oprica uni dintre noi cunostem scheletu lui ,nuati vazut cum minte cum ca il intereseaza de cetateni jud.Vrancea minte pe aceasta cale i adresez o intrebare ..Tv Portofel drumul judetean din com Urechesti nu e asfaltat din 1990 sunt gropi pina la genunchi si mergi la tv si spui ca te doare burta de noi pe tine te doare capu de Gugesti,de suraia de Odobesti de Chilometru 25 de Cringul Petresti de Cotesti .
  Dr de restul prostilor nu ai stat la masa cu colonelu Popescu sef IPJ Vrancea ai mers sa vezi cum e drumu la Rchitosu dezastru ,sti sa tipi la consilierii din PNL si cei din ciuma rosie zici ca sunt teleghidati de stau cu mina sus o sa musti din mina lui Dragnea cum ai muscat si din mina lui Gurgea ca sti sa joci la 2 capete.
  Cetateni din Vrancea Desteptativa si nu mai votati pixuri bere si mici desteaptate Romane.

  Răspunde
 2. LUCa 28/09/2018 at 23:26

  dl daca eu am postat un comentariu la adresa celor din talpa rosie de ce nu mil publicati doriti sa faceti ca astea de la ziarul nustiu care .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.