Jocurile Speciale Olimpice – Deva 2019. Sportivi speciali din Vrancea!

#Sportivii speciali ai Vrancei s-au întors acasă triumfatori, plini de încredere, speranța și bucurie aducând cu ei medalii bine meritate pentru munca lor de zi cu zi, pentru sacrificiile făcute. Ne-au arătat ca se poate, ca nu exista bariere, ca își pot depăși condiția și nu trebuie sa renunțe la lupta. Crezul lor poate fi și motto-ul nostru de zi cu zi. Înainte de orice competiție sau încercare, rostesc cu tărie și își respecta juramantul facut: “Vreau sa câștig, dar, dacă nu voi reuși, vreau sa fiu BRAV în încercarea mea”.

Cu aceste cuvinte au plecat la drum sportivii Popoiu Crina (medalie Bronz la atletism, medalie Aur la înot 25m) , Negoita Vlad Ștefan (medalie Aur atat la atletism cât și înot 10 și 25m), ambii de la Asociatia ABC DOWN FOCSANI, Lepadatu Laura Irina (medalie Argint la atletism și Aur la baschet), Purdel Cătălin (medalie de Argint la atletism și Baschet), Dediu Emil Aurelian (medalie de Bronz la atletism și înot) de la Asociatia SINDROM DOWN FOCSANI. Ei, campionii Speciali s-au întors învingători de la Jocurile Nationale Special Olympics organizate anul acesta la Deva și Hunedoara, unde peste 300 de sportivi de la asociații și școli speciale din țară s-au întrecut timp de 3 zile la înot, atletism, baschet și fotbal (abilități individuale).

În perioada 20 – 23 septembrie 2019 – Fundația Special Olympics din România a organizat Jocurile Naționale Special Olympics. Acesta este cel mai mare eveniment sportiv adresat persoanelor cu dizabilități intelectuale din România și reunește peste 500 de sportivi de la 60 de fundații, asociații și școli speciale din mai multe județe ale țării, antrenori, voluntari, personal medical și membri ai familiilor acestora.

FELICITĂRI sportivilor și familiilor acestora pentru motivația și determinarea lor, pentru munca și eforturile depuse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.