Jandarmii donează sânge. Salvează și tu o viață!

Jandarmi donatori de sange

În perioada 25-27 mai a.c, jandarmii vranceni se vor implica activ în campania benevolă de donare de sânge, organizată la nivel naţional, conştienţi fiind de faptul că „dăruind o picătură din sângele tău, dai o şansă vieţii aproapelui”.

Sub deviza „Un strop de sânge, o şansă la viaţă” cadrele au înţeles să participe la aceasta acţiune de într-ajutorare a semenilor noştri aflaţi în nevoi.

Astfel, până în acum au răspuns prezent un număr considerabil de cadre ale unităţii, care s-au deplasat la Centrul de Transfuzie Sanguină Vrancea, unde după efectuarea analizelor preliminare li s-a recoltat sânge.

Trebuie să conştientizăm importanţa donării de sânge şi să înţelegem că sângele înseamnă viaţă, şi de ce nu, trebuie să ne gândim că şi noi am putea avea nevoie la un moment dat de acea picătură de sânge pentru ca viaţa să ne fie salvată.

Această activitate se înscrie în cadrul unei campanii umanitare iniţiată de Patriarhia Română şi Jandarmeria Română, prin unităţile teritoriale, scopul fiind contribuţia indirectă a jandarmilor la salvarea vieţilor unor persoane aflate în suferinţă.

Fiind o acţiune umanitară, jandarmii vrânceni îşi doresc ca un număr cât mai mare de persoane să ia atitudine şi să conştientizeze faptul că o picătură de sânge poate salva viaţa unui om aflat în suferinţă.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE