Iulian Nica a devenit, oficial, candidatul PSD pentru funcţia de primar al Oraşului Panciu

Iulian Nica depunere candidatura

Luni, 5 mai 2014, Iulian Nica a devenit, oficial, candidatul PSD pentru funcţia de primar al Oraşului Panciu. Dosarul de candidat a fost depus la Biroul Electoral de Circumscripţie Nr. 5 Panciu, în prezenţa secretarului general al Organizaţiei PSD Vrancea, Dragoş Bîrlădeanu, a preşedintelui Organizaţiei PC Vrancea, Ionel Cel-Mare, precum şi a numeroşi consilieri judeteni şi locali ai PSD.

Iulian Nica este un tânăr devotat, destoinic şi merită toată încrederea noastră. Sunt convins el că va continua toate proiectele începute de regretatul primar, Ion Petre, în oraşul Panciu. Cu ajutorul preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprisan, Iulian Nica sigur va reuşi să facă mai bună viaţa păncenilor“, a declarat secretarul general al Organizaţiei PSD Vrancea, Dragoş Bîrlădeanu.

Iulian Nica a multumit celor prezenţi pentru susţinere si încredere, asigurandu-i pe pănceni că va continua programul de investiţii iniţiat de regretatul primar, Ion Petre.

Mulţumesc pentru încrederea acordată de către preşedintele Marian Oprişan! Nu voi dezămagi şi voi lupta, alaturi de pănceni, ca să facem Panciu Oraşul No. 1 din Vrancea. Acesta a fost visul regretatului nostru primar, Ion Petre, vis pe care noi avem obligaţia morală de a-l continua”, a declarat candidatul PSD Panciu, Iulian Nica.

Comunicat primit de la Biroul de Presă al Organizaţiei PSD Panciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.