ISU Vrancea recruteaza si selectioneaza candidati pentru admiterea in institutiile de invatamant ale MAI si MAN

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea recrutează şi selecţionează candidaţi pentru admiterea în instituţiile de învăţământ ale M.A.I. (Facultatea de Pompieri şi Şcoala de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă) şi M.A.N. Recrutarea candidaţilor va avea loc până la data de 03.06.2011 pentru facultăţi şi 01.07.2011 pentru şcoala de subofiţeri.

Candidaţii trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani împliniţi sau să îi împlinească în cursul anului 2011 şi maximă de 27 ani, să fie absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalaureat, să aibă înălţimea de minim 1,70 m – bărbaţii şi 1,65 m – femeile.

Detaliile suplimentare se pot obţine la sediul inspectoratului din strada Dornişoarei nr. 10 sau la telefon 0237611212 int. 104 sau 113, sau accesând următoarele pagini de internet: www.academiadepolitie.ro; www.armyacademy.ro; www.mta.ro şi www.isujvn.ro.

Incendiu în municipiul Focşani

În data de 16.05.2011, în jurul orei 21.00, un apel primit prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea, anunţa producerea unui incendiu în municipiul Focşani, izbucnit la subsolul unui bloc de locuinţe de pe strada Dimitrie Cantemir.

Pentru localizarea şi lichidarea incendiului s-a deplasat la faţa locului un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi trei subofiţeri. În urma incendiului au ars materiale plastice, materiale textile şi obiecte de mobilier depozitate într-o boxă amenajată în subsolul blocului. Cel mai probabil incendiul a fost provocat de fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător.

Intervenţii S.M.U.R.D.

În data de 16.05.2011, personalul specializat din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea a fost solicitat, prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, să intervină pentru soluţionarea a 4 situaţii medicale de urgenţă.

Astfel, s-a intervenit în municipiul Focşani, precum şi în comunele Ţifeşti şi Rugineşti, paramedicii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani şi Secţiei de Pompieri Adjud acţionând pentru acordarea primului ajutor medical calificat şi transportul pacienţilor la spital, unde au fost preluaţi de medicii de gardă din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani – Unitatea de Primire Urgenţe şi Spitalului Municipal Adjud – Centrul de Primire Urgenţe.

Proiectil exploziv descoperit în comuna Ţifeşti

În data de 16.05.2011, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea a fost anunţat, prin intermediul numărului unic 112, că pe raza comunei Ţifeşti a fost descoperită muniţie neexplodată.

Astfel, în jurul orei 09.00, specialiştii pirotehnişti din cadrul inspectoratului s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat un proiectil exploziv calibru 100 mm, muniţia fiind descoperită de numitul Valentin B. în timp ce efectua lucrări agricole în grădina proprie. Muniţia neexplodată a fost ridicată şi transportată în condiţii de siguranţă la depozitul special amenajat în vederea distrugerii.

Comunicat primit de la ISU Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.