ISU Vrancea: Intervenţii pentru evacuarea apei din curţile gospodăriilor

Reprezentanţii serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă au intervenit pentru evacuarea apei din curţile a patru gospodării în urma manifestării fenomenelor meteorologice preconizate.

Trei intervenţii s-au desfăşurat în cursul serii de joi, 12 septembrie a.c., în jurul orei 20.30, dintre care două în localitatea Mărăşeşti şi una în Jariştea, iar o altă misiune similară a avut loc în cursul dimineţii de vineri, 13 septembrie a.c., în jurul orei 09.00, tot în localitatea Mărăşeşti. Reprezentanţii serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă au acţionat cu motopompele din dotare pentru evacuarea apei rezultată în urma precipitaţiilor care se adunase în curţile gospodăriilor. Datorită intervenţiilor operative, s-a împiedicat pătrunderea acesteia în locuinţe, şi, din fericire, nu s-au înregistrat pagube materiale.

În continuare, se monitorizează cu atenţie evoluţia fenomenelor meteorologice preconizate, iar Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea este pregătit să intervină în sprijinul cetăţenilor cu forţele şi mijloacele din dotare în cazul în care va fi nevoie.

Decedat sub cabina unui tractor

O persoană a decedat după ce un tractor s-a răsturnat într-o zonă viticolă din localitatea Dragosloveni, comuna Dumbrăveni, în cursul zilei de vineri, 13 septembrie a.c. Imediat după primirea apelului prin intermediul numărului unic de urgenţă 112 la dispeceratul integrat I.S.U. – S.A.J., în jurul orei 11.30, un echipaj cu o autospecială de descarcerare din cadrul Detaşamentul de Pompieri Focşani s-a deplasat la locul indicat. La sosirea la faţa locului a fost identificat un bărbat, în vârstă de 48 de ani, care rămăsese blocat sub cabina unui tractor cu remorcă. Pompierii au acţionat cu accesoriile din dotarea autospecialei pentru stabilizarea remorcii şi extragerea trupului neînsufleţit al lui Nicolae B. Acesta a fost declarat decedat de medicul de pe ambulanţa S.A.J. sosită la faţa locului.

Informaţii primite de la ISU Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE