Ionuţ Filimon: “Vin electoral la Panciu pe banii primăriei”

“Viceprimarul PSD din Panciu, Iulian Nica cumpără vin îmbuteliat ca să facă cadouri de PAȘTE nevoiașilor din orașul pe care îl păstorește.

sticle vinÎn condițiile în care Primăria Panciu este cu un picior în groapă din cauza datoriilor imense acumulate, Iulian Nica a cumpărat cu bani publici 750 de sticle de vin pentru tot atâtea pachete, care au fost distribuite în oraș.

Numai pentru vin Consiliul Local Panciu a fost de acord să plătească aproximativ 11.250 RON (112 milioane de lei vechi), însemnând 15RON/sticlă în condițiile în care în țara vinului licoarea lui Bachus se vinde cel mult cu 5 RON/litrul.

Ca supriza să fie și mai mare vinul a fost cumpărat de la unchiul lui Iulian Nica, nimeni altul decât Dan Nica, fostul ministru al Comunicațiilor. Curat murdar cum ar zice Caragiale.

Ţinând cont că la Panciu alegerile locale bat la ușă iar viceprimarul Iulian Nica este candidatul PSD pentru acestă funcție, avem un sentiment de deja-vu al pomenilor electorale și al voturilor cumpărate cu un kilogram de zahăr, făină, ulei sau, de ce nu, cu o sticlă de vin.

Cred că o astfel de competiție, în care startul este furat de PSD nu face altceva decât să confirme zicala românească “Lupul își schimbă părul da năravul ba”.

Ionuţ FILIMON, preşedintele TDL Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.