Ionuţ Filimon, TDL Vrancea: “Oprişan are acum un steag propriu pentru viitoarea sa feudă”

Ionut Filimon presedinte TDL VranceaLa fel ca și absența baronului Marinel de la evenimentul dedicat Zilei Naționale, de la Focșani, inversarea culorilor pe cocardele tricolore, împărțite de reprezentanții guvernării PSD-PNL, reprezintă o insultă la adresa participanților la manifestare și, în general, a vrâncenilor.

În urmă cu un an, baronul Oprișan făcea referire, în public, la Republica Vrancea, al cărei președinte, pe viață, se visa. Iată că acum, pe 1 decembrie 2013, după ce Ponta și Dragnea i-au dat pe mână ceea ce a mai rămas din județ, slugile sale apropiate i-au mai făcut o surpriză: un steag propriu pentru viitoarea feudă pe care urmează s-o stăpânească.
Un nou pas spre secesiune, visul de aur la baronului!

Lăsând gluma amară la o parte, ceea ce s-a întâmplat de Ziua Națională la Focșani reprezintă exact esența guvernării PSD-PNL: aroganță, nesimțire și lipsă de respect față de cetățeni și față de simbolurile sfinte ale poporului român. Este cu atât mai grav cu cât aceste lucruri se întâmplă în orașul Micii Uniri de la 1859 și la câțiva kilometri distanță de Mărășești, Mărășești și Oituz, Triunghiul de foc al rezistenței românești din 1918.

Drept care, în numele tuturor vrâncenilor care, la fel ca și mine, s-au simțit ofensați de lipsa de respect de care au dat dovadă organizatorii evenimentului, pretind scuze publice de la principalii vinovați, prefectul Kanty Popescu, baronul Marian Oprișan, primarul Decebal Bacinschi și șeful Direcției pentru Cultură, Traian Negulescu.

Băieți, lăsați aroganța, fiți bărbați și recunoașteți că ați greșit!

Ionuț Filimon, Președinte al Organizației de Tineret a PDL Vrancea

One Response to Ionuţ Filimon, TDL Vrancea: “Oprişan are acum un steag propriu pentru viitoarea sa feudă”

  1. dr.History 05/12/2013 at 18:55

    Rade harb de oala sparta. Auzi ce zice Ionut, baiat finut: Triunghiul de foc al rezistentei romanesti din 1918!!!!!!!!!!
    Poate ai vrut sa spui 1917.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.