Ionuţ Filimon, preşedinte TDL Vrancea, despre parlamentarii PSD, PNL şi PPDD: “Sunt ruşinea Vrancei”

Preşedintele tinerilor democra-liberali vrânceni, Ionuţ Filimon, a trimis presei un comunicat în care îi atacă dur pe parlamentarii PSD, PNL şi PPDD de Vrancea, pe care îi acuză că au fost de acord cu “legalizarea hoţiei“, după ce au votat proiectul de lege privind modificarea Codului penal prin care unele fapte sunt propuse pentru amnistiere, iar pentru altele termenele de prescripţie au fost înjumătăţite.

parlamentari de Vrancea imuni in fata legii

Iată comunicatul emis de Ionuţ Filimon:

Comunicat Ionut Filimon 11 decembrie

3 Responses to Ionuţ Filimon, preşedinte TDL Vrancea, despre parlamentarii PSD, PNL şi PPDD: “Sunt ruşinea Vrancei”

 1. danb 12/12/2013 at 00:31

  Pai si PDL Vrancea reprezentat prin Secara cum a votat ? Presa spuna ca a fost absent, asta fiind o cale mai eleganta de a fi cu fundul in doua luntri.

  Răspunde
 2. Alin Popa 12/12/2013 at 10:04

  @danb
  Cei sase au votat pentru legea asta, iar tu ii faci lui Secara un proces de intentie. De unde stii ca n-a lipsit pentru ca avea o urgenta, poate a fost bolnav. Asa cum am mai spus, esti cam ofticos.

  Răspunde
  • danb 12/12/2013 at 17:17

   Poate ar fi o idee sa comentezi tu ce scrie in articol si sa nu ma comentezi pe mine. Pe langa asta esti si complet ilogic. De ce sa fiu “ofticos” ? Acest termen se foloseste in popor pentru a descrie o stare cand esti invidios pe cineva pentru ceva anume. Eu pe cine sa fiu invidios ? Pe Secara ca a fost absent ? Pe astia ca au votat ? Si daca era un vot asa de important pentru PDL incat au dat comunicat cum adica sa ai o urgenta ? Ce sa fie mai important decat asta ?

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.