Ionuţ Filimon îi reaminteşte lui Oprişan de câteva promisiuni electorale mincinoase: aeroport la Focşani, parc de distracţii şi McDonald’s.

Ionut Filimon presedinte TDL VranceaÎn numele politicienilor serioși din județul Vrancea, cer scuze micuților și părinților veniți la deschiderea Orășelului Copiilor, nevoiți să asiste la un jalnic spectacol de propagandă electorală, instrumentat de Marian Oprișan. În locul lui Moș Nicolae, pe care prichindeii îl așteptau cu sufletul la gură, să le dăruiască dulciuri și jucării, a apărut Moș Marinel care și-a golit, în fața lor, tolba cu promisiuni mincinoase de la USL: autostradă la Focșani.

Un proiect existent doar pe o hartă mâzgălită cu carioca, ce are tot atâtea șanse să devină realitate câte au avut și celelalte pe care baronul Marinel le-a promovat de-a lungul celor 13 ani, de când se află la conducerea Consiliului Județean Vrancea. Adică niciuna.

Căci Marinel nu este un om al faptelor, așa cum singur se laudă, ci un om al vorbelor, al promisiunilor mincinoase care nu se îndeplinesc niciodată.

Nimic din ceea ce a promis el nu s-a realizat. Nici unul din marile sale proiecte, cu care a luat ochii vrâncenilor înaintea campaniilor electorale nu a prins viață.

Restaurantul McDonald‛s și aeroportul de la Focșani, parcul de distracții din Crângul Petrești sau pârtia de schi de la Lepșa au fost angajamente certe, pe care baronul și le-a luat și care au eșuat lamentabil.

Peste doi ani și jumătate, în această categorie, a vorbelor aruncate în vânt, va intra și autostrada pe care acum o flutură pe dinaintea copiilor noștri. Va rămâne doar o linie pe o hârtie, în vreme ce Marinel, exaltat în megalomania sa, va propune o altă fantasmă.

Îi atrag atenția să coboare cu picioarele pe pământ și să se apuce de muncă de-adevăratelea. Noi, tinerii, nu suntem dispuși să devenim o altă generație de sacrificiu, la cheremul unor indivizi care nu-și urmăresc decât propriile interese.

Vrancea puternică se construiește cu proiecte viabile și realizabile, nu cu povești de adormit copiii spuse sub bradul de Crăciun, lângă Moșul cel palid din Piața Unirii!

Ionuț Filimon, președinte al Organizației de Tineret a PDL Vrancea

5 Responses to Ionuţ Filimon îi reaminteşte lui Oprişan de câteva promisiuni electorale mincinoase: aeroport la Focşani, parc de distracţii şi McDonald’s.

 1. danb 09/12/2013 at 01:40

  Ca sa vorbim pe stilul PDL care este dom’le proiectele alea viabile si realizabile pe care le propune PDL-ul ? Pana cum singurul proiect neangajat dar realizat in mare parte de PDL-isti a fost sa-si umple ei buzunarele pe timpul cat au fost la guvernare.
  Cat despre povestile lui Oprisan orice om cat de cat sanatos la cap le-a tratat ca ceea ce sunt, povesti electorale. Ori povesti din astea impartea si Trasculescu in campanie la greu. Iti promitea absolut orice, fara nicio limita.
  Promisiunile lui Oprisan sunt din zona serviciilor si realizarea lor depinde de anumiti parametri. De exemplu McDonalds nu va veni niciodata intr-o locatie unde nu poate spera la minim 100.000 de potentiali clienti. Nu se merita investitia. La fel si aeroportul, parcul de distractii sau partia de schi. Ca ambitie personala cine stie, poate ar putea fi construit un aeroport, dar economiceste e faliment curat, nu exista nici cea mai minuscula sansa sa intre vreodata pe profit. Dar nu pot sa zic ca as duce dorul unui McDonalds la Focsani,am stat si mai stau in locuri unde dau peste cel putin 3 McDonalds-uri in fiecare zi dar de intrat in ele intru de maxim 2 ori pe an.
  Bun, omul nu le-a facut pe astea poate pentru ca nici nu avea cum, dar a facut o P-ta Unirii cat de cat interesanta din moment ce tot facebook-ul e plin de poze de-acolo.
  Ce-ar face PDL-ul mai mult ? Sa ne zica sicretul Filimon, de ce ne tine in suspans ?
  Apropo cu P-ta Unirii, cica patinele inchiriate sunt naspa si te cam ranesc, dar daca mergi cu patinele tale e OK patinoarul.
  Patinoarul PDL-ului de la Sud ce mai face ?

  Răspunde
 2. Andrei 09/12/2013 at 11:56

  Piata unirii este “interesanta” ? este o mizerie si toata lumea o stie? ce tot il pupati pe oprisan? a facut numai de ochii lumii nimicuri sa va bage pumnu pe gat.

  Răspunde
  • danb 09/12/2013 at 15:10

   Mie personal nu imi place cum arata Piata Unirii dar cum foarte lume se fotografiaza acolo inseamna ca o fi ceva si nu-i asa, “de gustibus non est disputandum”.

   Răspunde
 3. Alin Popa 09/12/2013 at 16:19

  Domnule danb, am impresia ca aveti probleme de dedublare a personalitatii din moment ce intr-un comentariu spuneti ca piata unirii arata cat de cat, iar in altul afirmati ca nu va place. Am vazut si alte comentarii de-ale domniei voastre si inteleg ca aveti o problema personala cu PDL si cu Alin Trasculescu. De acolo si pana la a-i gasi scuze lui Marian Oprisan pentru ca nu si-a respectat promisiunile, este o cale destul de lunga. Si mai este ceva, ce imi scapa la momentul acesta, ceva ce tine de personalitatea fiecaruia, nu stiu cum sa-i spun, desi banui. De exemplu daca dumneavoastra va simtiti mai linistit, mai satisfacut, dormiti mai bine, atunci cand vi se promit autostrazi suspendate, partii de schi, parcuri de distractii etc., despre care stiti ca nu se vor implini niciodata, aveti dreptate cand spuneti de gustibus non est disputandum.
  In rest, mi se pare in regula ca cineva mai aminteste, din cand in cand despre promisiunile mincinoase ale politicienilor. Pacat ca nu o face un jurnalist sau un comentator ca dumneavoastra ci tot un politician.

  Răspunde
 4. danb 10/12/2013 at 04:15

  @ Alin Popa. Si in opinia dumneavoastra ce ar trebui sa fac cand stiu foarte clar ca anumite promisiuni sunt total nerealiste ? Nu l-am votat pe Oprisan dar nici PDL-ul. Ba am oferit si alte alternative de vot electoratului, care nu erau legate de acest gen de promisiuni, in paranteza fiind spus alternative care nici nu au fost luate in consideratie. Poate, asa cum am stabilit din discutii, pentru ca electoratul are tendinta sa se orienteze pe doi poli, de exemplu stanga, dreapta. Mai mult ce sa fac ?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE