Ion Ștefan, deputat PNL: ”Misăilă nu se lasă până nu bagă mâna în buzunarul focșănenilor”

Eșec major al administrației PSD de la Focșani, condusă de Misăilă, care nu a fost capabilă să își pună în ordine actele și să le coreleze cu cele ale operatorului CUP Salubritate, cu privire la numărul de contracte pentru ridicarea gunoiului.

Din cei aproape 50.000 de clienți ai CUP, au depus hârtii doveditoare la Primărie undeva 10% din focșăneni. Pentru toată corespondența cu focșănenii, Misăilă a tocat, iresponsabil, peste un miliard de lei vechi, către o firmă care a adus formularele în cutiile poștale. Majoritatea plicurilor au sfârșit, evident, la gunoi! În acest moment, Misăilă și PSD, cu toate că au la dispoziție baze de date pe care să le pună cap la cap, vor să îi pună la plată pe focșănenii care nu au trimis corespondența la Primărie. Așadar, cei care nu au depus declaraţii ar urma să plătească aproape 15 lei/persoană/lună, pentru persoanele fizice, şi aproape 4 lei/mp/lună, pentru persoanele juridice.

Aici duce incompetența și lipsa de viziune în administrație. Două entități ale administrației publice locale nu știu ce documente au în grijă și găsesc mai simplu să toace bani pe maculatură și apoi să taxeze focșănenii pentru că, în curtea lui Misăilă, nu știe dreapta ce face stânga. Dacă va ajunge să facă aceste impuneri la plată, consider că se face un abuz și solicit Primăriei Focșani și CUP Salubritate să lămurească, transparent, imediat și fără penalități către oameni, situația contractelor de salubritate cu cetățenii din oraș. Foamea pesediștilor de bani este mare, dar mai e puțin până în 2020, când focșănenii îi vor mătura din fruntea orașului!

Deputat PNL de Vrancea Ion Ștefan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.