Ion Ștefan, deputat PNL: ”Haos în hârtiile Primăriei Focșani și ale administrației PSD”

Ceea ce se întâmplă în aceste zile la Primăria Focșani, legat de confuzia totală din catastifele CUP Salubritate SA Focșani, operatorul de salubritate, arată cât se poate de clar focșănenilor, dacă mai era nevoie, incompetența edililor pesediști care au condus administrația locală de zeci de ani!

După ce Curtea de Conturi i-a găsit nereguli în hârtii vis-a-vis de numărul clienților CUP Salubritate, care achită conștiincioși, facturile la gunoi, primarul PSD Cristi Misăilă încearcă să bage gunoiul sub preșul altuia când de fapt vina îi aparține în totalitate, mai ales că operatorul CUP Salubritate funcționează în subordinea sa.

Acum amenință cu aplicarea unei taxe speciale de salubritate, de 14,71 lei/persoană/lună pentru persoanele fizice și de 3,85 lei/mp/lună pentru persoanele juridice dacă focșănenii nu vin la Primărie să clarifice situația.
Pornind de la haosul din actele de la Salubritate, nu pot să nu mă întreb câte alte nereguli nu mai sunt în documentele Primăriei Focșani și au fost tolerate, mandat după mandat, de fostul primar PSD, dar și de urmașul său în haos administrativ, Cristi Misăilă?!

Cum poți să ceri focșănenilor să semneze exclusiv cu operatorul de salubrizare al Primăriei, despre care invoci că este ”singurul operator licențiat pentru Focșani”, când același operator nu are o bază informatică de date cu toți clienții și funcționează amatoricește?

Ce pretenții să mai avem la o creștere a gradului de absorbție de fonduri europene, la lucrări calitative și la timp efectuate pentru reabilitarea Monumentului Unirii, la asfaltarea străzilor și ulițelor din oraș, când tu ca primar habar nu ai câți focșăneni figurează în acte ca plătitori la CUP Salubritate?!

Administrația locală nu ar trebui să fie o corvoadă pentru focșăneni, care să fie puși pe drumuri pentru a face dovada că sunt bun platnici. Este datoria Primăriei Focșani și a CUP Salubritate să îi găsească strict pe cei care ocolesc legea. Iar edilul PSD, Misăilă ar trebui să realizeze că administrația nu este același lucru cu exercitarea controlului de la Garda Financiară!

Deputat Ion Ștefan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.